Cosmetica auto, Constanta
0 punctede departajare

Cosmetica auto

SC Conseng Enterprise SRL

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: , D:
Contact:
Adresa: Grigorescu, Constanta, Constanta
Telefon: 0723490915
Detalii Cosmetica auto (SC Conseng Enterprise SRL)
Produse de spalare auto fara apa, pornire imediata afacere, activitate, de spalatorie ecologica mobila, fara mizerie, spalare ceruire, protejati masina mai ieftin, oriunde oricand. importator al produse de spalare auto fara apa, va oferim produse de ultima generatie si accesorii pentru ingrijirea masinii dumneavoastra si mentinerea valorii investitiei facute, intr-un mod ecologic salvand bani, timp, apa, obtinand o protectie superioara a suprafelor un aspect si stralucire de showroom.

Produsele de spalare fara apa Sfaeco, sunt special concepute sa emulsioneze si incapsuleze murdaria, formand o bariera de protectie intre murdarie si vopsea, va permit sa spalati masina oriunde, oricand.

Spalarea fara apa este mai iefina decat cea clasica, ecologica, produsele pot fi utilizate pentru spalare la domiciliu , in parcare, sau pentru spalatorie mobila. Spalarea fara apa este o actiune ecologica, la fiecare spalare efectuata salvati 200 litri de apa.

Produsele din gama Eco Act:
- tehnologia verde de spalare fara apa, sunt ecologice, usor de utilizat , oriunde si oricand, pentru a curata, revigora culoarea initiala, lustrui, si de a proteja complet masina, obtinand un aspect si stralucire de showroom si protejand la ambele cauze: naturale si produse nocive.
- special concepute, ele emulsioneaza si incapsuleaza murdaria permitand lavetei de microfibra sa ridice murdari afara nici o zgarietura
- contin ceara astfel ca odata cu curatarea fac si ceruire
- realizeaza un strat protector antiaderent si antistatic astfel ca murdaria adera mai greu masina ramane mai mult timp curata - revigoreaza culoarea vopselei, suprafata bord, piele, cauciuc, protejeaza anti deteriorare uv.
- cost mai mic decat spalarea clasica, protectie si aspect impecabil.
- economie de timp si bani la spalare, nu trebuie sa va mai deplasati la o spalatorie
- ofera libertatea de a spala auto oriunde, oricand, fara mizerie si spuma
- spalarea este ecologica, produsele sunt biodegradabile
- nu necesita autorizatii pentru activitatea de spalatorie auto .
- purificatoarele de aer genereaza ioni negativi si ozon, dezinfecteaza aerul,elimina oboseala, absoarbe fum tigara, gazele si noxele din trafic, imbunatatesc metabolismul si sanatatea, atenueaza raul de masina protejeaza calculatorul de depunere de praf cauza nr 1 de defectare
Cuvinte cheie:
spalare fara apa, ecologic, spalatorie, afacere, economic, cosmetica auto constanta,
Domenii de activitate:
AFACERI > Consultanta firme
AUTO > Comercianti si distribuitori
AUTO > Spalatorii
COSMETICA AUTO > Servicii curatenie
COSMETICE PT INTRETINERE > importatori
DETERGENTI > producatori si distribuitori
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1584
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter