Corpuri de iluminat, BAIA MARE
11 punctede departajare
Sc Olu Investment Trading Srl

Corpuri de iluminat

Sc Olu Investment Trading Srl

Program de lucru:
L: 9-19, M: 9-19, M: 9-19, J: 9-19, V: 9-19, S: 9-14, D:
Contact:
Adresa: BV BUCURESTI NR 8, BAIA MARE, Maramures
Telefon: 0722431464
E-mail: oluinvestment@yahoo.com
Adresa web: www.corpdeiluminat.ro
Detalii Corpuri de iluminat (Sc Olu Investment Trading Srl)
Firma noastra sc Olu Investment Trading srl a fost înfiintata în anul 2009, având sediul în Baia Mare pe bulevardul Bucuresti nr. 8.

Obiectul de activitate al firmei îl constituie comercializarea de corpuri de iluminat, atât interior cât si exterior. Chiar daca firma noastra este la început de drum am reusit sa acoperim deja un segment mare de piata datorita produselor noastre de calitate, cu un pret foarte acceptabil de comercializare.

Astfel, printre produsele pe care noi le comercializam amintim: becuri de ultima generatie si de o calitate superioara cu tehnologie led, veioze, lustre, candelabre, lampadare, lampi solare, spoturi, aplice si asa mai departe.

În viziunea noastra, iluminatul este, poate, unul dintre cei mai importanti factori într-o casa, mai ales daca se ia în considerare functionalitatea si atmosfera voioass a spatiului. De aceea, foarte multe corpuri sunt alese în funccie de modul în care arata, si nu pentru felul în care acestea lumineaza. Pâna la urma, sursa de lumina artificiala sau naturala reprezinta un aspect esenital în finalizarea decoratiunilor interioare.

 Pentru a întelege mai bine importanta acestor corpuri de iluminat va prezentam câteva detalii esentiale a acestora:

1. Becuri cu tehnologie led

 Becurile led îsi gasesc o deosebita utilitate în locuinte, producând lumina directionala. datorita economicitatii lor, acestea sunt din ce în ce mai folosite, producând o lumina mult mai puternica si mai apropiata de conceptul de lumina alba ideala.

2. Veioze:
 Veiozele sunt corpuri de iluminat pentru noptiere. design-ul veiozelor poate fi foarte variat, clientul putând alege modelul dorit. avantajul acestora este acela ca lumina este strict directionata spre zonele dorit

 3. Lustre:
 În general, lustra este folosita pentru a lumina un anumit punct al camerei sau pentru a raspândi sursa de lumina într-un mediu mai spatios. modelul poate schimba atmosfera unei camere. de exemplu, pentru un spatiu elegant, punctul culminant ar putea fi reprezentat de o lustra care ia forma unui candelabru.

 4. Candelabre:
 Considerate corpuri de iluminat de lux, candelabrele sunt adevarate obiecte de arta, fiind apreciate mai degraba pentru rolul lor decorativ decât pentru caracterul practic. eleganta si grandoarea unui candelabru adauga valoare oricarei locuinte. numarul de becuri si pozitionarea corecta sunt esentiale pentru un efect
sconta

  5. Lampadare:
Lampadarele sunt corpuri de iluminat ce stau sprijinite pe un picior fie de lemn, fie de metal, de înaltimi diferite. Moderne si practice, acestea asigura lumina de accent si se potrivesc foarte bine, indiferent de spatiul în care sunt amplasate. Moderne prin design, forma si culoare, lampadarele pot fi plasate cu usurinta oriunde în locuinta. lumina discreta va individualiza încaperea si-i va conferi o tenta romantica.
 
6.Lampi solare
 Lampile solare cu led-uri sunt corpuri de iluminat performante, cu un design elegant care ilumineaza excelent perimetrul în care sunt instalate. pot avea nu doar un rol decorativ, ci de asemenea orientativ. Acestea permit evitarea oricarui posibil obstacol pe timpul serii. Sunt rezistente atât la trafic, cât si la conditiile meteo schimbatoare. Deoarece lampile solare nu necesita racordare la reteaua electrica se pot face economii considerabile la factura de energie electrica.

7. Spoturi:
Spoturile sunt corpuri de iluminat care sunt montate fie pentru a decora tavane false sau mobila din bucatarie ori dormitor, fie modern aplicate pe oglinzi, într-un mod cât mai elegant.

8.Aplice
 Aplicele sunt corpuri de iluminat care se monteaza pe perete, pe holuri sau în diferite alte locuri, Pentru a aduce un aspect curat si cu o lumina fluida. acestea pot fi folosite pentru ca încaperile si fie luminate cât mai bine. Lumina de acest tip deschide un spatiu, îl lumineaza si îl face sa para mai mare. Corpurile de iluminat amintite sunt cele mai des comercializate, acestea fiind bineînteles alese în funtie de design-ul încaperii, culoare, dimensiune si functionalitea lor.

 Pentru a va convinge si mai bine de calitatea produselor noastre, precum si de preturile mici pe care noi vi le oferim va asteptam la magazinul nostru de pe bulevardul Bucuresti nr. 8, vis-a-vis de Mc Donalds.
Cuvinte cheie:
corp de iluminat, corp de iluminat baia mare, lustre, lustre baia mare, candelabre, candelabre baia mare, aplice, corpuri de iluminat, corpuri de iluminat baia mare, corpuri de iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, plafoniere, spoturi, veioze, veioze baia mare, lampadare, iluminat interior, iluminat exterior, pendule, lampi solare, becuri, lumina tehnica, tehnologie led, corpuri de iluminat ieftine, corpuri de iluminat de calitate, corpuri de iluminat de calitate, corpuri de iluminat, corpuri de iluminat baia mare
Domenii de activitate:
AMENAJARI INTERIOARE > Mobilier spatii comerciale
AMENAJARI SI FINISAJE > interioare si exterioare
APARATURA > electrica
COMERT
CONSTRUCTII
CORPURI DE ILUMINAT DECORATIVE
DECORATIUNI
DECORATIUNI > interioare si exterioare
ELECTRICE
ELECTRICE > Corpuri de iluminat
ILUMINAT > Corpuri de iluminat
IMPORTATORI > Materiale electrice
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5332
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter