Consultanta Tehnica Automatizari, Bucuresti
0 punctede departajare

Consultanta Tehnica Automatizari

DASSTEC SRL

Contact:
Adresa: Floreasca Business Park, Calea Floreasca 169 A, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0374966966
Detalii Consultanta Tehnica Automatizari (DASSTEC SRL)

DASSTEC - consultantul Tehnic pentru AUTOMATIZARI!

Cine suntem noi? O altfel de firma de consultanta. Independenta, obiectiva, in permanenta cautare de solutii tehnice si comerciale pentru clientii nostri. Suntem oriunde exista automatizari!

Furnizam clientilor nostri o gama integrata de servicii profesionale- de la consultanta, design sau inginerie pana la instalare, mentenanta si Project Management dedicat.

Aveti o nevoie? Un proiect de condus in siguranta? Sunati consultantul DASSTEC!

Echipa dinamica de profesionisti in domeniul Consultantei Tehnice si Project Management-ului pe care companiile o aleg atunci cand au nevoie de abilitatile, oamenii si experienta necesare pentru a obtine performanta in business si a avea proiecte de succes.

Experienta de peste 12 ani in domeniul tehnic le permite consultantilor nostri sa poata analiza rapid situatia, determina cu obiectivitate mixul potrivit de solutii si asigura implementarea acestora in mod eficient pentru a obtine rezultate masurabile si de durata.

Fiecare proiect este diferit. Aveti nevoie de o solutie tehnica sau de project management conceputa pentru a raspunde unor nevoi specifice. Noi va punem la dispozitie serviciile si consultantii potriviti pentru a le implementa.

Propunem fiecarui client o solutie personalizata care sa se potriveasca bugetului, cu garantia unui serviciu de calitate.

Cuvinte cheie:
Automatizari, Consultant Tehnic, Project Management, Mentenanta, Plan de Mentenanta, Estimare Buget, Cercetare si Dezvoltare, Proiectare Concepte, Optimizare Costuri
Domenii de activitate:
AUTOMATIZARI
AUTOMATIZARI > Lucrari in instalatii electrice
CONSULTANTA SI INTERMEDIERI > Afaceri si management
INDUSTRIA ALIMENTARA > Ambalare si imbuteliere
MATERIALE ELECTRICE > Echipamente automatizari
MATERIALE PLASTICE > Masini si echipamente
PRESTARI SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
739
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter