CONSULTANTA SI COMERT ECHIPAMENTE IT&C, TIMISOARA
3 punctede departajare
SC SOFT IT COMMERCE SRL

CONSULTANTA SI COMERT ECHIPAMENTE IT&C

SC SOFT IT COMMERCE SRL

Program de lucru:
L: 9 - 17, M: 9 - 17, M: 9 - 17, J: 9 - 17, V: 9 - 17, S: 10 - 14, D: INCHIS
Contact:
Adresa: str. IRIS NR.21, TIMISOARA, Timis
Telefon: 0740.454.439
E-mail: contact@pcrefurbished.ro
Adresa web: www.pcrefurbished.ro
Detalii CONSULTANTA SI COMERT ECHIPAMENTE IT&C (SC SOFT IT COMMERCE SRL)

Comercializam laptop-uri, calculatoare, servere, statii grafice, monitoare, tablete refurbished, second hand si noi, software de gestiune, software de contabilitate, cream pagini web si oferim solutii it complete construite pe nevoile tale.


Compania soft it commerce a fost infiintata in 2011 de trei tineri pasionati de domeniul it si are ca obiect principal de activitate oferirea de solutii it complete partenerilor sai. este sustinuta de o echipa de profesionisti gata sa raspunda prompt oricaror cerinte. pcrefurbished este brand-ul firmei soft it commerce specializat in solutii it pentru nevoile afacerii tale.

Ce oferim ?

Solutii it complete pentru nevoile afacerii tale: calculatoare, laptopuri, servere, statii grafice cu licenta windows microsoft refurbished, tablete, software de contabilitate si gestiune, antivirus si altele. echipamentele comercializate sunt produse refurbished, second hand si noi, din gama business, ale brand-urilor de top: dell, hp, ibm. in functie de nevoile tale noi iti dam solutia!

Servicii it de consultanta pentru identificarea solutiei care se potriveste companiei tale.

Comert echipamente it, software gestiune si contabilitate, antivirus.

Alte servicii: creare pagini web, magazine virtuale dinamice cu cos de cumparaturi, bannere, logo-uri si servicii de gazduire web.


De ce echipamente refurbished? 

* produsele refurbished comercializate de firma soft it commerce sunt echipamente it cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. 

* configuratii brand. sunt produse ale brand-urilor de top, precum dell, hp, ibm, care arata impecabil si functioneaza excellent. 

* de 3 ori testat. prima testare se face la producator, a doua testare din punct de vedere hardware se face la importator, iar a treia testare este efectuata dupa instalarea sistemului de operare cu licenta. 

* licenta windows microsoft refurbished preinstalata. toate echipamentele refurbished vin cu windows licentiate, preinstalat (windows xp pro, windows 7 home, windows 7 professional sau windows 8). 

* disc cu drivere si antivirus. 

* cu cablurile aferente (cablu power, cablu semnal). 

* cu 2 ani garantie. garantia se poate extinde contra cost pana la 5 ani – lucru unic in romania.

   

De ce PcRefurbished?

* solutii it complete. in oferta de pe website-ul nostru www.pcrefurbished.ro gasiti o varietate impresionanta de echipamente it, gata sa fie integrate in solutia de care ai nevoie.  

* raport calitate/pret. intotdeauna vom alege solutia cea mai buna in raport cu nevoile dvs. reale si de bugetul de care dispuneti si nu vom face niciodata rabat de calitate. mai bine ne plangem odata de pret, decat totdeauna de calitate. 

* preturi competitive. solutiile oferite sunt cu cel putin 30% mai mici decat media de pe piata din romania, in functie de categoria de produse. 

Cuvinte cheie:
Laptop refurbished timisoara, laptop refurbished, laptop ieftin, pc 2 ani garantie, pc refurbished, soft it commerce, calculator ieftin, calculator refurbished timisoara, tableta noua, tableta second hand, workstation refurbished, workstation second hand, monitoare ieftine timisoara, tablete refurbished, ups second hand, imprimante refurbished timisoara, licente microsoft, telefon nou, telefoane, soft gestiune, soft contabilitate, ciel, saga, consultanta IT, solutii it, calculator, calculatoare, laptop, tableta, tablete, telefon, smartphon, ups, soft
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
COMERT
COMERT > Tehnica de calcul
COMPUTERE CALCULATOARE
COMUNICATII > telefoane
DISTRIBUITORI > Calculatoare, accesorii IT
ECHIPAMENTE IT > Calculatoare, accesorii
HARDWARE > Componente IT
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1592
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter