Consultanta in afaceri, Bucuresti
0 punctede departajare

Consultanta in afaceri

S.C.P.A. Radu si Asociatii

Contact:
Adresa: Nerva Traian nr. 16, bl. M35, sc. 3, ap. 77, sect. 3, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: danmihai
Fax: 0214561197
Detalii Consultanta in afaceri (S.C.P.A. Radu si Asociatii)

Societatea civila de avocati “Radu si Asociatii” a luat fiinta la initiativa a doi dintre asociatii, fostul magistrat la Curtea de Apel Bucuresti – Daniel Radu si avocatul Mihai Radu, initiativa izvorand din dorinta impunerii unei noi orientari pe piata avocaturii din Bucuresti – orientare exlusiva catre interesul clientului in promtitudinea si calitatea serviciilor oferite. 

Experientei de magistrat si respectiv avocat la doua societati profesioniste pe piata avocaturii i s-a alaturat experienta si entuziasmul altor avocati. Societatea a inteles din start sa isi puna in valoare principiile pe doua dintre pietele cele mai active in domeniu – Bucuresti – sediul principal si in Craiova. Mai mult, exista negocieri pentru incheierea unui contract de colaborare cu o societate de anvergura din judetul Constanta, subliniind astfel preocuparea de asigurare la nivel national a serviciilor.

Filozofia dupa care ne ghidam în exercitarea profesiei se bazeaza pe urmatoarele valori: lucru în echipa, coordonare, seriozitate, devotament, initiativa, dinamism, actiune prompta, cunostiinte temeinice, abilitati de negociere si comunicare. Societatea noastra si-a onorat de fiecare data obligatiile contractuale într-un mod ireprosabil si profesionist, prioritatea noastra fiind optimizarea si eficientizarea serviciilor în interesul clientului. 

Societatea se distinge prin profesionalism, eficienta si dedicatia pentru interesul clientului, combinând experienta avocatilor asociati cu entuziasmul si energia restului echipei, pasiunea pentru profesie cu ratiunea în luarea deciziilor.

Cuvinte cheie:
legal, consultanta, reorganizari, administratie, litigii, Drept comercial; Drept societar si corporativ; Dreptul transporturilor; Achizitii publice, concesiuni si parteneriat public privat; Aspecte juridice privind accesarea fondurilor europene si implementarea programelor; Privatizare si post privatizare; Drept financiar – bancar si asigurari, “Radu si Asociatii”, Consultanta in afaceri
Domenii de activitate:
AFACERI > Consultanta firme
AFACERI > Consultanta si intermedieri
AFACERI > Infiintari firme
ASOCIATII, ORGANIZATII, FUNDATII
AUTORIZATII FIRME > intocmiri proiecte si documentatii
AVOCATI
BURSA DE VALORI > Tranzactii actiuni
CONSTRUCTII > Autorizatii, avize si aprobari
CONSULTANTA
CONSULTANTA INVESTITII > actiuni si obligatiuni
CONSULTANTA REORGANIZARI > falimente, lichidari firme
CONSULTANTA SI INTERMEDIERI > Afaceri si management
DEZVOLTARE REGIONALA
INVESTITII MOBILIARE > actiuni si obligatiuni
JUDECATORII
LICHIDARI SOCIETATI COMERCIALE
MANAGEMENT > Consultanta si intermedieri
VAMI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1303
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter