Computere si telecomunicatii, Baia Mare
0 punctede departajare

Computere si telecomunicatii

REPKA ELECTRONICS SRL

Program de lucru:
L: 9-16, M: 9-16, M: 9-16, J: 9-16, V: 9-16, S: 9-13, D:
Contact:
Adresa: Bd Traian, nr. 14, cod 430212, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0262-227021, 0362-101101, 0744-503700
Fax: 0262-227036
Detalii Computere si telecomunicatii (REPKA ELECTRONICS SRL)
Repka Electronics, companie fondata in 1990 in Baia Mare si lansata in forma de astazi in anul 1993, are o prezenta importanta atat pe piata IT locala cat si nationala, oferind in prezent solutii integrate pentru persoane fizice , companii si institutii.

* Compania Repka Electronics este una dintre primele firme IT&C din Romania, primul reprezentant Mobil Rom – Dialog actualmente Orange in Maramures chiar de la lansarea serviciilor GSM in Romania , dintre primii Internet Service Provideri din Maramures , fiind prima firma care a implementat o infrastructura broadband- xDSL in Romania .

* Repka Electronics este in prezent partener strategic al Microsoft, Intel, Fujitsu-Siemens, Dell , NEC , Astral Telecom – UPC , ATCi etc.

* Solutii in telecomunicatii ca si statia de sol uplink-teleport pentru emisie prin satelit puse in functiune la AXA TV Transilvania , sau solutii pentru transmisie terestra video digitala DVB-T in parteneriat cu Universitatea Politenica Bucuresti sunt doar cateva dintre realizarile de marca in prioritate nationala , furnizate de Repka Electronics .

* Marcile “micro” si “elsa” pentru computere sunt deja binecunoscute in zona, fiind marcile companiei Repka Electronics, computerele purtand aceaste sigle sunt deja consacrate ca si stabilitate, performanta si fiabilitate.

* Cu peste cateva sute de retele si servere puse in functiune si cu cateva zeci de mii de PC-uri in utilizare furnizate la cele mai importante companii si institutii , Repka Electronics este un lider regional in solutii IT&C si securitate.
Cuvinte cheie:
Partener MICROSOFT, ATCI, INTEL, ORANGE, solutii pentru telecomunicatii, GSM, computere, retele calculatoare, repka baia mare,
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
COMUNICATII PRIN SATELIT > solutii si echipamente
CONSUMABILE > Birotica si calculatoare
INFORMATICA
RADIOCOMUNICATII
RETELE > Internet, calculatoare
SISTEME ANTIEFRACTIE > pentru locuinte si spatii comerciale
SISTEME IT > Retele calculatoare
TELEFONIE MOBILA
TELEFONIE MOBILA > Accesorii si cartele GSM
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1312
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter