Comert rasini, Baia Mare
0 punctede departajare

Comert rasini

EU-RO FLOOR SRL

Contact:
Adresa: Bd Independentei nr. 18, cod 430071, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0720-745489
Fax: 0362-814350
Detalii Comert rasini (EU-RO FLOOR SRL)
SC Euro-Floor SRL este o firma specializata pe comercializarea materialelor din rasini epoxidice, acrilice si poliuretanice.

Ne ocupam cu comercializarea rasinilor de protejare a pardoselilor, pentru industrie si decorative, timp in care am ajuns sa dezvoltam o extinsa retea de colaborari si am asigurat materiale, pentru sute de mii de m2, proiecte realizate in diferite tari europene.

In paleta noastra ve-ti gasi o gama larga de rasini, materiale cu acre putem face fata cerintelor, de cel mai inalt nivel in acest domeniu de activitate.

Materiale comercializate:
  • Grunduri
  • Materiale pentru pardoseli
  • Materiale de acoperire si sisteme subtiri
  • Alte produse

Produsele comercializate sunt fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, cumparate de la firme renumite in acest domeniu.

Fabricarea se face conform unei tehnologii precise, supuse unui strict control de calitate, astfel putand sa dea garantia unei calitati exceptionale.

Pentru produsele achizitionate oferim consultanta specializata, va oferim serviciu tehnic, si suntem dispusi sa satisfacem cerintele preferintiale a clientilor care isi doresc acest lucru.

Cuvinte cheie:
Comert cu rasini, pardoseli industriale, vopsele, rasini epoxidice, izolatii cu rasina, industrial floor specialist, pardoseli rasina, rasini acrilice, rasini poliuretanice, AMERIN, grunduri, materiale pardoseli, materiale acoperire, sisteme subtiri
Domenii de activitate:
COMERT
COMERT > cu materiale pt pardoseli
IZOLATII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
946
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter