Clinica Estetica, Baia Mare
0 punctede departajare

Clinica Estetica

SC CHE Cosmedica SRL

Program de lucru:
L: 24H, M: 24H, M: 24H, J: 24H, V: 24H, S: 24H, D: 24H
Contact:
Adresa: George Cosbuc, Nr. 52, Baia Mare, Maramures
Telefon: +4 0262 219 521; 0749 469 616
Detalii Clinica Estetica (SC CHE Cosmedica SRL)
Centrul de Chirurgie Estetica si Plastica COSMEDICA din Baia Mare este unul din cele mai bune si  moderne clinica de infrumusetare din România. COSMEDICA este prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de Chirurgie Plastica. Infiintata acum 10 ani, clinica a cucerit piata prin servicii de calitate si se lauda cu peste 1000 de interventii  anual. Suntem bucurosi sa oferim aparatura profesionala si medici specializati pentru servicii de chirurgie estetica de ultima generatie.

Cu un program 24/24h, prin echipa condusa de Dr. Chertif, la COSMEDICA se prezinta pacienti atât în stare cronica cât si de urgenta care solicita interventii pentru chirurgia mâinii, chirurgie plastica si reconstructiva, microchirurgie, arsuri si nu în ultimul rând chirurgie estetic?.

Cu peste 30 de ani de experienta în chirurgia mâinii, Dr. Chertif a transformat Clinica COSMEDICA în singurul centru privat de chirurgia mâinii din tara care este recunoscut si acreditat de Federatia Europeana a Societatilor de Chirurgia Mâinii (FESSH).

La început, în urma cu 10 ani, Clinica COSMEDICA a fost creata pentru chirurgia estetica, asa ca acest domeniu a ramas unul dintre preferatele noastre. Prin practicarea unor preturi rezonabile si totodata a unei munci de calitate cu rezultate extraordinare, am devenit în ultimii ani foarte solicitati atât de pacientii din tara noastra cât si de catre cei din strainatate.

 

Realizati-va visul la COSMEDICA prin Dr. Chertif!

Cuvinte cheie:
clinica estetica, clinica infrumusetare, chirurgie plastica,
Domenii de activitate:
CABINETE MEDICALE > Chirurgie buco-maxilo-faciala
CABINETE MEDICALE > Chirurgie estetica
CABINETE MEDICALE > Chirurgie plastica
SANATATE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2478
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter