cercetare productie comert produse farmaceutice, Otopeni
0 punctede departajare

cercetare productie comert produse farmaceutice

Medica Farmimpex SRL

Program de lucru:
L: 08:30-18:00, M: 08:30-18:00, M: 08:30-18:00, J: 08:30-18:00, V: 08:30-18:00, S: 09:30-14:00, D:
Contact:
Adresa: Str. Frasinului nr.11, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0764312821
Fax: 021 351.47.78
Detalii cercetare productie comert produse farmaceutice (Medica Farmimpex SRL)

                In anul 1992 a fost infiintat GRUPUL MEDICA, dedicandu-si intreaga activitate indentificarii si prezentarii celor mai valoroase resurse de sanatate oferite de natura. Promovand tratamentele alternative, ieftine, fara efecte secundare se incearca ridicarea nivelului de sanatate a populatiei si a sperantei de viata.

                Grupul ofera o gama larga de servicii si produse, care se adreseaza unei game extinse de afectiuni si stari fiziologice potrivite tuturor categoriilor de varsta. In urma studierii nevoilor pietei nationale si internationale, au fost infiintate si alte firme, ajungandu-se ca in momentul de fata grupul sa fie constituit din 5 firme.

Prima componenta, Laboratoarele MEDICA a fost orientata inca de la inceput catre cercetarea si productia suplimentelor alimentare si produse parafarmaceutice in conditii de calitate superioare (Certificare ISO 9001, ISO 22000 si ISO 14001).

MEDICA FARMIMPEX este in prezent una dintre cele mai mari firme de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice din tara, portofoliul reunind peste 2000 de produse si peste 4000 de clienti fideli pe intreg teritoriul Romaniei. Sistemul logistic de care dispune permite onorarea oricarei comenzi in maxim 24 de ore atat in capitala cat si pentru restul tarii.

ProNatura vine in ajutorul persoanelor fizice consultatii gratuite cat si posibilitatea de a cumpara direct, la preturi scazute produsele sub brandul Pro Natura™ atat in mediul online pe websiteurile pro-natura.ro, medicagroup.ro, pronaturastore.ro, pronaturashop.ro, precum si in mediul offline prin contact telefonic direct.

Pentru a putea lucra la capacitate maxima a fost creata si firma Service Pak care se ocupa de activitatiile de ambalare, etichetare si curierat alaturi de Laboaratoarele Medica International care exporta produsele grupului in exteriorul tarii.

In cei peste 17 ani de activitate GRUPUL MEDICA a devenit una dintre cele mai mari si expansive societati din tara (cercetare, productie, distributie, marketing, servicii), avand un succes real sub brandul Pro Natura™. Avand in portofoliu marci inregistrate(260), brevete (8), modele industriale si peste 700 de produse, majoritatea inventate, patentate si premiate cu 45 de medalii (Budapesta, Bruxelles, Geneva, etc. 1999, 2000, 2001, 2002), succes datorat domnului Dr. Ionut Moraru, Presedintele GRUPULUI MEDICA.
Cuvinte cheie:
medicagroup, medica group, ionut moraru, capsule, comprimate, ceaiuri, ceai, sirop, siropuri, diabet. pentru diabet, spray, herbal drops, crema, creme, gel, geluri, tictura, ticturi, cosmetice, cosmetica, welness, pulberi, phytominerale, mineral, minerale, solutii, remedii, tratamente naturiste, boli, problema, sanatate, afectiuni, stres, oxidativ, alergii, alergie, antioxidant, antiparazitar, antitumoral, cardio, vasculare, cuplu, sex, dermatologie, digestiv, disfunctii, sexuale, endocrine, geriatrie, ginecologie, guta, hepatopatii, hipocalcemii, imunitate, imunostimulator, metabolism, mineralizant, nutritie, oftalmologie, ORL , osteoarticular, pentru animale, pentru copii, pentru slabit, pentru sportivi, probleme digestive, produse medicale, respirator, reumatologie, sistem nervos, stomatologie, tonic energizant, urogenital, urologie, vitaminizant, vitamine, producator, distribuitor, romania, romanesti, romanesc, produse romanesti, romanian products, laboratoarele medica, pro natura, medica farmimpex
Domenii de activitate:
AEROBIC > Gimnastica de intretinere
AFACERI > pentru persoane fizice
CABINETE MEDICALE
CABINETE MEDICALE > Acupunctura
CABINETE MEDICALE > Cardiologie
CABINETE MEDICALE > Chirurgie
CABINETE MEDICALE > Chirurgie buco-maxilo-faciala
CABINETE MEDICALE > Chirurgie estetica
CABINETE MEDICALE > Chirurgie plastica
CABINETE MEDICALE > Chirurgie, ortopedie, pediatrie
CABINETE MEDICALE > Dermato-venerice
CABINETE MEDICALE > Ecografie
CABINETE MEDICALE > Ginecologie
CABINETE MEDICALE > Laboratoare si tehnicieni dentari
CABINETE MEDICALE > Medicina generala (de familie)
CABINETE MEDICALE > Medicina interna
CABINETE MEDICALE > Medicina muncii
CABINETE MEDICALE > Neurologie
CABINETE MEDICALE > O.R.L.
CABINETE MEDICALE > Oftalmologie
CABINETE MEDICALE > Pediatrie
CABINETE MEDICALE > Psihologie
CABINETE MEDICALE > Radiologie-imagistica
CABINETE MEDICALE > Reumatologie
CABINETE MEDICALE > Stomatologie
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
798
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter