Centru medical Sanmed, RM. VALCEA
3 punctede departajare
SC DENTSAN SRL

Centru medical Sanmed

SC DENTSAN SRL

Contact:
Adresa: STR. MATEI BASARAB NR.3, RM. VALCEA, Valcea
Telefon: 0771.517896; 0250.741974; 0350.401831
Fax: 0250.719104
E-mail: hera@sanmed.ro
Adresa web: www.herabysanmed.ro
Detalii Centru medical Sanmed (SC DENTSAN SRL)
Se spune inca din antichitate ca omul este sensibil la frumusete, ca proportiile ideale au asupra lui un efect hipnotic si creaza neconditionat o stare de beatitudine, de multumire. De cate ori nu am pasit tulburati într-o cladire, impresionati de nenumaratele elemente care împreuna formau un spatiu aparte? Sa mai vorbim de arta? Aici e testat ca pâna si urâtul voit poate sa devina frumos!

Toate acestea nu fac decât sa ne arate ca sufletul uman este facut pentru a delecta, pentru a se delecta si pentru a crea frumosul în toate formele în care apare el. Ce facem noi pentru a aduce frumosul în viata noastra

HERA Body Care by SANMED
un centru profesional de infrumusetare încearca sa puna semnul egalitatii între frumusete si miscare, între frumusete si risc, între frumusete si idei, între frumusete si comunicare si am putea continua la nesfârsit pentru ca sunt asa de multe lucruri frumoase, asa de multe idei frumoase pe care noi le oferim…

Va aducem momente unice de îngrijire a sanatatii psihice si fizice si de relaxare. Va aducem locul perfect pentru a ne elibera de stresul cotidian prin câteva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, mâini magice si uleiuri miraculoase unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Centrul medical SANMED
si-a gasit locul într-un mediu dominat de o competitie acerba. Ne-am afirmat ca leaderi, ne-am adaptat cererii si v-am oferit servicii deosebite, care speram ca au fost la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Va multumim ca ne sprijiniti si ne sunteti alaturi! Anticipam si venim în continuare în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra prin flexibilitate si deschidem prin pragmatism si inovatie.

Succesul nostru a devenit o traditie si suntem constienti ca avem un mare privilegiu: interesul dumneavoastra! Vom folosi acest privilegiu pentru a ramâne în continuare o marca de prestigiu.

Tuturor, va multumim si haideti sa încercam sa scapam pentru câteva momente de stresul care ne marcheaza vietile, relaxându-ne si îngrijindu-ne în institutul SPA de medicina estetica si functionala HERA Body Care by SANMED.

HERA by SANMED este primul “Centru de medicina estetica” integrat într-o structura medicala.

În exclusivitate în Romania, centrul nostru functioneaza sub directa îndrumare a renumitului institut italian de cercetare al grupului Estetical ART RGM. Producatorul aparatelor de tip SPA este SYBARITIC COMPANY “global aesthetic solution”, MINEAPOLIS – SUA, lider mondial în conceptia si productia celor mai performante SPA-uri din lume.

Tratamentele oferite în cadrul centrului nostru sunt realizate de personal medical de înalta calificare (majoritatea medici). Personalul este inclus într-un program de perfectionare continua pentru a ramâne conectat la cele mai noi tehnici de înfrumusetare aparute în lume.

Va propunem formule moderne, de avangarda medicala, pentru relaxare si tratament.
 • Medicina functionala
 • Estetica faciala si depilare progresiva-definitiva
 • Remodelare corporala si endermologie
 • Manichiura – SPA podologie
 • Studio de bronzare – Wellness – SPA
 • Studio de relaxare
Medicina functionala
 • Krinistest
 • Dozare radicali liberi
 • Evaluare functionala
 • Teletermografia celulitei
 • Cardiobike
 • Sonicare
 • Tratament anticelulitic Dr. Eckstein asociat cu ozonoterapie
Cuvinte cheie:
sanmed ramnicu valcea, laborator analize medicale ramnicu valcea, policlinica ramnicu valcea, imagistica medicala, medicina muncii, avize arr, herabysanmed, medicina preventiva, cosmetica, ozonoterapie, reflexoterapie, rm valcea, clinica valcea,
Domenii de activitate:
CABINETE MEDICALE
ESTETICA
MEDICINA MUNCII
SALOANE DE INFRUMUSETARE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5136
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter