Centru de sanatate Eden, BREAZA
1 punctde departajare
Fundatia Eden

Centru de sanatate Eden

Fundatia Eden

Program de lucru:
L: 7-21, M: 7-21, M: 7-21, J: 7-21, V: 7-21, S: , D:
Contact:
Adresa: Str.CARAIMAN Nr. 5, BREAZA, Prahova
Telefon: (+4)0244343228; 0727300727; 0727300830; 0720545117
Fax: 0244343228
E-mail: info@fundatiaeden.ro
Adresa web: www.fundatiaeden.ro
Detalii Centru de sanatate Eden (Fundatia Eden)

Centrul de Sanatate si Medicina Preventiva, Fundatia"Eden", Breaza.  

Numele fundatiei 'Eden', în cadrul careia functioneaza acest asezamant medical, aminteste de "viata edenic".

Drumul parcurs de om de la caminul edenic pana la cele mai moderne asezari de astazi este marcat de continua departare de natura si de binefacerile ei. Bolile civilizatiei: hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, diabetul zaharat, obezitatea, reumatismul cronic, nevroza, cancerul, etc. sunt o consecinta a unui stil de viata eronat, în care abunda produsele alimentare rafinate si chimizate.

Vindecarea lor este posibila prin schimbarea stilului de viata si a dietei."Doresc ca toate lucrurile tale sa-ti mearga bine si sanatatea ta sa sporeasca tot asa cum sporeste sufletul tau." (Sfânta Scriptura, 3 Ioan 2). Într-o ambianta placuta pe Valea Prahovei te poti odihni si sanatatea ta se poate reface în "Eden".

Prin metodele  de tratament simple si naturale practicate, Centrul de Sanatate si Medicina Preventiva "Eden" iese in intampinarea nevoilor crescânde ale pacientilor, oferindu-le o terapie naturala fara efecte secundare vatamatoare.

Fundatia Eden dispune de un cabinet de consultatii cu profil medicina interna si cardiologie dotat cu electrocardiograf si ecograf performant pentru ecografii abdominale si de cord, de care pot beneficia si pacientii în ambulatoriu.

Prezentarile pe teme medicale, sustinute de personalul medico-sanitar, cât si cursurile de bucatarie vegetariana, însotite de demonstratii practice, constituie un avantaj al internarii la Centrul de Sanatate Eden.

Cuvinte cheie:
medicina preventiva, tratamente naturale, argiloterapie, meloterapie, medicina alternativa, sanatate, gimnastica, masaj, vegetarian, medicina naturista, eden, bucatarie vegetarian?, sucuri, ceaiuri, cruditati, legume, fructe, suc de orz verde, suc de catina, hidroterapie, jacuzzi, medicina preventiva eden breaza, eden prahova, medic primar, boli cardiovasculare, diabet, obezitate
Domenii de activitate:
APARATURA > medicala
CABINETE MEDICALE
CABINETE MEDICALE > Cardiologie
CABINETE MEDICALE > Ecografie
CABINETE MEDICALE > Medicina interna
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
9874
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter