Centru de copiere, Baia Mare
0 punctede departajare

Centru de copiere

Oltyan Alin-Istvan I.I.

Program de lucru:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: 8-14, D:
Contact:
Adresa: Cuza Voda 1/115, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0756591919
Detalii Centru de copiere (Oltyan Alin-Istvan I.I.)

Centru de copiere situat in Baia Mare ,  str. Motorului nr 7 ,  va oferim cele mai mici preturi pentru tipar digital ,  carti de vizita ,  listare alb-negru sau color.

Va oferim servicii de copiere alb-negru la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate.
Indiferent de volumul de copiere echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt. De asemenea pentru a raspunde nevoilor clientilor nostrii, va oferim servicii de pregatire a documentelor (legare pentru prezentari, sortare pe anumite criterii, etc...) 

Aveti posibilitatea de a alege intre listare alb-negru laser, inkjet sau color, in functie de nevoile dvs. Listarea se face pe medii diferite, hartie normala (80g/mp), cartoane albe (mate/lucioase) incepand de la 120g/mp pana la 300 g/mp, cu sau fara textura. 

Cartile de vizita au devenit o necesitate in societatea de astazi, fie ca sunteti o persoana de afaceri, ocupati o functie intr-o companie, aveti o profesie libera sau sunteti doar student; de aceea va oferim peste 100 de modele de carti de vizita din care va puteti alege sau va putem personaliza in functie de necesitatile dvs o carte de vizita GRATUIT. 

Tiparul digital iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar. Calitatea este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar. 

Cuvinte cheie:
albume, servicii de copiere alb-negru, copiatoare color, copiere baia mare, documente, imprimari carti de vizita, infoliere, invitatii nunta laminari licenta lucrari de diploma, machete, centru copiere baia mare, maramures, multiplicari acte, papetarie, planuri, printare baia mare, printare digitala, printare flyere, printare postere, schite, servicii printare, spiralare, xerox baia mare
Domenii de activitate:
ABONAMENTE > Ziare, reviste, publicatii
AGENTII > Publicitate
BIROTICA > Service si consumabile
CENTRU DE COPIERE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1187
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter