Ceasuri originale, Craiova
0 punctede departajare

Ceasuri originale

DORAM SRL

Contact:
Adresa: Str. Bibescu, nr. 25, bl P4, ap. 7, Craiova, Dolj
Telefon: 0746183013
Detalii Ceasuri originale (DORAM SRL)

Ceasurile pe care le puteti cumpara de la stylestore.ro sunt achizitionate numai de la producatori/ furnizori autorizati. Acest lucru face imposibila livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse ce nu sunt originale.
www.stylestore.ro

Suntem un magazin online lansat in anul 2011, ce s-a dorit a se constitui intr-o sursa facila si mai ales de incredere pentru achizitionarea unui cadou sau a unui ceas original.

Magazinul nostru online vine sa ofere acelor persoane interesate de ceasuri, posibilitatea de a achizitiona un cadou sau un ceas original chiar si in locatiile din tara unde nu exista magazine de profil sau in cadrul acestora nu este cuprinsa gama noastra de branduri sau modele.

Stylestore.ro  colaboreaza numai cu furnizori din SUA, in acest fel incercand intotdeauna sa pastreze calitatea produselor. Multumita strategiei noastre si reputatiei obtinute fata de furnizori, am reusit sa obtinem reduceri pentru produsele achizitionate. Pe de alta parte, cercetam permanent piata si tendintele actuale, cautam noi colaboratori si incercam sa gasim cele mai competitive preturi, dar cautam de asemenea sa reducem si costurile de livrare calculate pentru fiecare ceas in parte, astfel pretul de vanzare al produsului sa fie cat mai scazut.

Suntem extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea produselor comercializate, vindem doar ceasuri originale,100% autentice. De asemenea aceste produse apartin unor branduri renumite in materie de lux si calitate. Toate produsele sunt noi, impachetate in ambalajul original, nefiind purtate niciodata. Nu lucram cu ceasuri achizitionate din surse neverificate sau cu ceasuri replica, copii sau second-hand. Tindem spre a pastra descrierea data de catre furnizori, pentru a ne asigura ca toti clientii nostri sunt informati in totalitate asupra caracteristicilor fiecarui ceas.

Dorim ca toti clientii sa fie multumiti atunci cand primesc un produs comandat din magazinul nostru si sa obtinem in acest fel increderea si recomandarea acestora catre prieteni sau cunoscuti. Sugestiile, criticile, comentariile pozitive sau negative la adresa StyleStore.ro ne ajuta sa ne perfectionam serviciile, iar pentru acestea puteti folositi sectiunea Contact pentru a ne scrie.

Comercializam ceasuri originale barbati, ceasuri originale femei, ceasuri originale copii.

Va multumim pentru alegerea facuta si speram sa va bucurati de serviciile noastre.

Cuvinte cheie:
stylestore, e-commerce, ceasuri, cadou, ceas autentic, ceas original, magazin online, cupoane cadou, reduceri, ceasuri de calitate, ceas de lux, promotii, comanda, ceasuri originale, ceasuri noi, produse de lux, stylestore.ro, ceas ieftin, ceas nou
Domenii de activitate:
BIJUTERII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1865
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter