Cazare VILE OLANESTI, RM VALCEA
5 punctede departajare
SC VOLTECS SRL

Cazare VILE OLANESTI

SC VOLTECS SRL

Contact:
Adresa: STR PADURII, NR 5, RM VALCEA, Valcea
Telefon: 0744786959
E-mail: nicoleta_onut@yahoo.com
Adresa web: www.vilafeny.ro
Detalii Cazare VILE OLANESTI (SC VOLTECS SRL)
Vila Feny din Baile Olanesti judetul Valcea ofera cazare si este situata in centrul statiunii balneo - climaterice. Structurata pe 3 nivele va ofera cazare in 10 camere cu bai proprii, balcon, TV, minibar si apa calda non stop!

Parter: receptie, bucatarie complet utilata, sala de mese Etaj 1: 5 camere cu vederi diferite: spre oras, padure sau parcare.
Etaj 2: 5 camere cazare cu vederi diferite: spre oras, padure sau parcare.

FACILITATI
Parcare, curte cu gratar, foisor, sala de mese, semineu, acces la bucataria complet utilata, biliard, masina de spalat.

PRETURI Tarif de week-end: 120 Lei / camera cazare
Tarif in cursul saptamanii (luni-vineri): 60 Lei / camera. Baile Olanesti se afla la o altitudine de 450 m. Orasul este situat la 20 km, la nord de Ramnicu Valcea, într-o vale înconjurata de padure. Aici, specificul geografic este cunoscut pentru abundenta vegetatiei. De fapt, în ciuda asezarii geografice si a reliefului sau, orasul poseda o clima moderata tot timpul anului, iarna blanda si vara racoroasa. Principalele cursuri de apa sunt: Olanesti, cu afluentii sai Cheia si Tisa.

Localitatea poseda un stabiliment de bai moderne, prin exploatarea a 30 de ape minerale, ca: ape clorosodice, ioduroase, clorosodice-feruginoase, sulfuri alcaline, renumite pentru efectele lor terapeutice în tratamentul bolilor de rinichi, stomac, în afectiunile vezici biliare si diabet etc.

Baile Olanesti este o statiune unica în lume, apele minerale având rezultate spectaculoase în tratamentul alergiilor produse de consumul excesiv de medicamente sau alimente alterate. Cazare la vile ofera intimitatea de care aveti nevoie pentru a petrece un timp concediu placut sau a fi in compania prietenilor de petrecere. Exista cateva aspecte importante pentru un turist. conditii de cazare, masa, obiectivele turistice si activitatile de ocuparea timpului liber. Noi va oferim aceste posibilitati sa va petreceti un concediu de relaxare in Baile Olanesti cat mai placut.
Cuvinte cheie:
cazare valcea, cazare olanesti, vile valcea, cazare fara stres, vile olanesti, sala conferinte olanesti valcea, organizare evenimente, petreceri private, tabere, vacanta olanesti, vacanta valcea, cazare vile Olanesti, inchiriez vila olanesti, rezervare vila revelion olanesti, cazare vila baile olanesti, turism baile olanesti, vila nicoleta olanesti
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
CAZARE > in regim hotelier
HOTELURI, MOTELURI
TURISM > rural, pensiuni
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3090
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter