Cazare Pensiune Gil Predeal, TIMISU DE SUS
0 punctede departajare
S.C. GIL SIL COM S.R.L.

Cazare Pensiune Gil Predeal

S.C. GIL SIL COM S.R.L.

Contact:
Adresa: Strada nationala, nr. 47, TIMISU DE SUS, Brasov
Telefon: 0268-455248, 0745-020513
Fax: 0268-455248
Detalii Cazare Pensiune Gil Predeal (S.C. GIL SIL COM S.R.L.)

Pensiunea Gil din Timisul se Sus, judetul Brasov va ofera cazare ieftina si  o gama completa de servicii pentru petrecerea timpului liber sau a sejururilor dumneavoastra.


Pensiunea Gil dispune si de o sala de conferinta care are capacitate pana la 80 locuri. Este ideal pentru organizari de conferinte, training sau alte evenimente.

Dispunem de 24 locuri de cazare dar avem in apropiere  si alte pensiuni cu care colaboram pentru grupuri mai mari.

Pensiunea Gil din Timisul de Sus organizeaza banchete, mese festive, Centru de conferinta.

Situata pe soseaua nationala Dn1 Bucuresti, fiind situata la 5 km de statiunea Predeal si 15 km de Brasov, Pensiunea Gil reprezinta un loc ideal pentru a petrece vacantele de iarna si nu numai.

Amabilitatea angajatilor, diversitatea serviciilor, preparatele gustoase fac ca aceasta pensiune sa fie una din cele mai atractive pentru turisti.

Pensiunea Gil pune la dispozitia turistilor atat 7 camere duble si single, 2 apartamente, 1 garsoniera precum si un restaurant cu o capacitate de 50 de mese, o sala de conferinta toate realizate la inalte standarde de calitate.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV


Pensiunea Gil ofera servicii de inalta calitate clientilor sai intr-o ambianta calda si placuta, la preturi foarte mici.

 Vacanta dumneavoastra va fi o desfatare la noi!

Cuvinte cheie:
cazare ieftina pensiune predeal, cazare pensiune valea prahovei, pensiune cu sala conferinta, cazare la munte, vacante brasov, cazare pensiunea gil valea prahovei, predeal, timisu de sus, revelion brasov, team building, pensiuni valea prohovei, cascada sapte scari, pensiunea gil, cazare predeal
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
CAZARE > in regim hotelier
PENSIUNI, VILE, CABANE
SALI DE CONFERINTE, TRAININGURI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2636
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter