Cazare hotel, restaurant, sala evenimente, Arad
5 punctede departajare
SC XE MAR SRL

Cazare hotel, restaurant, sala evenimente

SC XE MAR SRL

Contact:
Adresa: Calea Timisorii nr.1, Arad, Arad
Telefon: +40-357-410600
Fax: +40-357-410700
E-mail: rezervari@xe-mar.ro
Adresa web: http://www.xe-mar.ro/
Detalii Cazare hotel, restaurant, sala evenimente (SC XE MAR SRL)


Hotel-Restaurant XE-MAR din Arad si-a deschis portile pentru clientii sai incepand cu anul 2006 intr-o cladire noua. Avem la dispozitia clientilor nostri conditii exceptionale de cazare, bucatarie, sala conferinta si parcare

Hotelul XE-MAR este situat pe artera principala de intrare in Arad dinspre Timisoara, in apropierea podului Traian 1902 de peste raul Mures, ceea ce ofera camerelor hotelului o priveliste minunata asupra raului si orasului Arad.

Hotelul XE-MAR, cu clasificarea de 3 stele, ofera 38 de locuri de cazare in 16 camere unice pentru a petrece un sejur placuta atat ca turist, cat si in interes de afaceri.

Dotari camere Hotel XE-MAR: Clima, Tv LCD (120 canale), Senzor de incendiu, Terasa/Balcon, Uscator de par, Internet (WiFi si Cablu). 

Restaurant XE-MAR din Arad va asteapta intr-un ambient placut si inedit. Va punem la dispozitie o gama variata de preparate culinare cu specific traditional, gata sa satisfaca si cele ma exigente cerinte.

Doriti ca evenimentele deosebite din viata dumneavoastra sa se transforme in clipe de neuitat ?
Restaurant XE-MAR iti organizeaza evenimentul dumneavoastra asa cum iti place.

Pensiunea  XE-MAR te va face sa te simti ca acasa in sejurul tau in Arad, oferindu-ti cazare in camerele sale primitoare. Punctul nostru forte este locatia, Pensiunea noastra fiind foarte aproape de cele mai importante obiective din Arad (un oras bogat prin istorie). Veti fi mereu oaspetii, nu clientii nostri. Va vom primi intotdeauna cu respect, ospitalitate si caldura.

Cuvinte cheie:
cazare hotel arad, sala conferinta, hotel, cazare, restaurant, sala evenimente, restaurant arad, sala conferinte arad, cazare arad,
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
HOTELURI, MOTELURI
RESTAURANTE, TERASE
SALI DE CONFERINTE, TRAININGURI
Sala nunti
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1271
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter