Cazare Apuseni, VADUL MOTILOR
0 punctede departajare
CABANA VISELOR

Cazare Apuseni

CABANA VISELOR

Program de lucru:
L: 8-22, M: 8-22, M: 8-22, J: 8-22, V: 8-22, S: 8-22, D: 12-22
Contact:
Adresa: STR. PRINCIPALA NR. 15 A LOC. VADUL MOTILOR JUD ALBA, VADUL MOTILOR, Alba
Telefon: 0747832508
Fax: 0258785120
Detalii Cazare Apuseni (CABANA VISELOR)

cabana viselor- vadul motilor, parte componenta a tarii motilor. teritoriu reprezentat de zona depresionara a muntilor apuseni de pe valea ariesului superior .

este situata in partea nord vestica a jud. alba, la poalele muntelui mare, la o distanta de 92 km de alba iulia pe dn 75 si la 12 km de orasul campeni. pensiunea cabana viselor se gaseste in centrul comunei vadul motilor , dinspre campeni pe partea dreapta , la 50 m din dn  75.

pensiunea cabana viselor
ii asteapta pe toti vizitatorii sa patrunda intr-un vis unic, materializat, care le provoaca un zambet, chiar si in somn....o clipa, o zi ... pentru a implini un vis deja existent sau pentru a forma altele noi...

pensiunea cabana viselor are ca dotare si pune la dispozitia turistilor: o bucatarie complet utilata: combina frigorifica, masina de spalat vase, masina de spalat haine, aragaz, vesele si tacamuri, sala de mese 20 locuri, 8 camere - 6 bai. la parter, unde se gaseste si bucataria, se gaseste o sala de mese cu 20 de locuri si baie de service.

la etaj, cabana viselor dispune de 8 camere si sase bai. printre facilitatile de care puteti beneficia fiind oaspetele pensiunii, se numara: apa calda curenta, cablu tv, incalzire cu centrala proprie, parcare, spatiu campare, acoperire telefonie mobila, jocuri ca sah, rummy, table.

copiii vor avea posibilitatea sa vada animalele si pasarile din gospodarie si vor putea ajuta la hranirea lor, la mulsul vacilor sau pot participa la strangerea fanului cosit, la ridicarea capitelor sau scoaterea cartofilor si pot vedea cum se macina cerealele la moara proprie, iar adultii pot participa la degustarea unui pahar de tuica preparata din fructele din livada proprie.cabana viselor,cabana apuseni,cabana de inchiriat in apuseni

posibilitati de drumetii sunt practice nelimitate. o atractie a zonei o reprezinta relieful carstic si pesterile de aici: pestera scarisoara (39 km), pestera ursilor (la 110 km), pestera casa de piatra (36 km), galeriile romane (rosia montana la 19 km), manastirea sfantul ilie (3 km).

Cuvinte cheie:
cabana viselor, cabana valea ariesului, cabana vadul motilor, cabana de inchiriat, cazare, cazare vadul motilor, cazare ieftina, cazare ieftina apuseni, vacante in apuseni, vacanta de vis, pensiunea cabana viselor
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
PENSIUNI, VILE, CABANE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1502
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter