Casa de expeditii, Constanta
0 punctede departajare

Casa de expeditii

Romshipping International SRL

Program de lucru:
L: 08.00 - 18.00, M: 08.00-18.00, M: 08.00-18.00, J: 08.00-18.00, V: 08.00-18.00, S: , D:
Contact:
Adresa: Str. Avram Incu, Nr. 45, Bl. L102, Sc. B, Ap. 28, Constanta, Constanta
Telefon: 789456123
Detalii Casa de expeditii (Romshipping International SRL)

Romshipping International S.R.L., prescurtat RSI, este o casa de expeditii care ofera o gama completa de servicii de transport de la toate punctele din intreaga lume, in variantele door-to-door, port-to-port cat si in variantele combinate, in functie de necesitatile dvs.. Cu sediul in Constanta, suntem exact in locul in care putem gestiona cu atentie preluarea marfii, rezervarea spatiului necesar pentru transport pe suporturi programate si livrarea marfii atat pentru operatiuni de export cat si de import.

         Avem alegerea de a lucra cu unii dintre cei mai eficienti agenti din toate punctele de maxim interes economic, putand astfel gestiona in cele mai bune conditii proiectele la care lucram. Agentii nostri sunt companii reputabile care de-a lungul timpului au dezvoltat relatii cu liniile de transport, avem astfel abilitatea de a va oferi cotatii foarte competitive. Bazandu-ne pe o experienta acumulata in timp si o pasiune pentru aceste servicii, multumirea clientilor nostri este principalul obiectiv.. Ne straduim permanent sa oferim servicii de incredere, eficiente si adaptate la nevoile clientilor nostri.

         Romshipping International intentioneaza si incearca sa construiasca un brand unic in randul clientilor sai, caracterizat de promptitudine, seriozitate si loialitate.      

         Compania noastra este specializata in efectuarea transportului maritim containerizat din si catre SUA, Australia si China, iar lista completa a serviciilor pe care le pune la dispozitia dvs. este:       

-      Transport maritime ( FCL, LCL, Break-bulk)

-      Transport aerian

-      Transport rutier ( FTL, LTL)

-      Transport feroviar

-      Proiecte agabaritice

-      Comisionare vamala

-      Consultant pentru realizarea documentelor necesare pentru import / export / transit

-      Servicii de transbord

-      Spatii de depozitare

         RSI intelege ca nevoile dvs. sunt unice si ca aveti nevoie de un program personalizat de transport, de aceea intotdeauna ne vom adapta serviciile la cerintele dvs. si va garantam ca veti primi cele mai bune solutii de transport.

         Angajamentul pentru servicii de calitate este cheia parteneriatelor de durata – este premisa pe care Romshipping International isi desfasoara activitate. 

         Pentru ca oferta noastra sa vina in intampinarea cerintelor dvs. asteptam cu interes solicitarile dvs. insotite de detalii: port de incarcare, port de descarcare, tipul marfii si orice alte detalii care ne permit sa revenim cu o oferta cat mai apropae de cerintele dvs... Asa cum am mentionat mai sus va rugam notati ca putem organiza preluarea marfii de la usa fabrica/furnizor si livrarea ei pana la orice destinatie indicate de dvs..

         In speranta ca scurta noastra prezentare vine in intampinarea cerintelor dvs. legate de transport, vom fi incantati sa ne dati posibiltatea sa oferim solutii pentru solicitarile dvs. si sa incepem o colaborare.

Cu deosebit Respect,

Echipa Romshipping International

Cuvinte cheie:
transport containerizat, transport maritim, transport grupaj, transport agabaritic, transport utilaje, transport conventional, transport rutier international, transport lcl, transport fcl, transport marfa usa, transport marfa china, transport marfa canada, transport marfa germania, transport aerian, transport feroviar, transport marfa international, transport international marfa, transporturi agabaritice, transporturi constanta, casa expeditii, freight forwarding, servicii vamale transport sua. Transport Pe Dunare, Cargo, Chartering, S&P And Sea Towage, Storage, Warehousing, Container
Domenii de activitate:
TRANSPORT > rutier intern si international > Marfuri
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
647
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter