CAFFE BAR BUENO, Satu Mare
3 punctede departajare
SC MULTI SEVEN SRL

CAFFE BAR BUENO

SC MULTI SEVEN SRL

Contact:
Adresa: P-ta 25 Octombrie , Bloc 10 , Parter, Satu Mare, Satu Mare
Telefon: 0749211929
E-mail: zay.lala@yahoo.com
Adresa web: https://www.facebook.com/bueno.caffe.bar
Detalii CAFFE BAR BUENO (SC MULTI SEVEN SRL)

caffe & bar bueno cu sediul in satu mare, pt-a 25 octombrie, bl.10, parter va sta la dispozitie cu o gama diversificata de cafele astfel incat in fiecare zi sa va puteti incepe dimineata in mod diferit. iar la sfarsitul zilei sa alegeti relaxarea tot la caffe & bar bueno unde diversele sortimente de cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice precum si cele mai bune sortimente de ceaiuri exotice, racoritoare, ciocolata calda respectiv o colectie impresionanta de vinuri medaliate  cu renume precum si o muzica ambient, chillout, deep house, lounge dar si muzica de voie buna , disco , pop si dance va asteapta sa va incheiati ziua cum se cuvine.

 
cafelele noastre au atitudine.pe baza 100 % naturale cu boabe de cafea atent selectionate ,totul pentru ca inceperea diminetii sa fie un nou inceput,unul diferit.
 
lasati-va cuprinsi de calitatea celui mai bun ice coffee al momentului unde calitatea spune totul si unde relaxarea este diferenta. si pentru ca totul sa fie perfect nu uitati sa va incercati norocul la sloturile noastre deoarece doar jucand puteti castiga.
 
alaturi de noi veti simti magia unei senzatii diferite fata de tot ce ati trait pana acum. decorul,linistea,relaxarea,luxul si calitatea toate cuprinse intr-un mediu ambiant sunt tot ce puteti sa va doriti pe parcursul unei zile agitate.
 
printre clientii fideli se numara atat personalitati importante cat si turisti straini in cautarea unui loc cu totul diferit.
 
o ceasca de cafea impartita cu un prieten este fericire gustata si timp bine petrecut. 
 
caffe & bar bueno, un brand, un renume care va surprinde mereu cu ceva diferit deoarece diferenta este calitatea noastra. nimeni nu poate intelege adevarul pana cand nu gusta din dulceata cafelei noastre.
 
doriti sa aveti un eveniment de neuitat sau un party sofisticat ? cafe & bar bueno este solutia perfecta. 
 
lasati-va cuprinsi de magie deoarece la noi totul e posibil. calitatea face diferenta!
 
 
 
Cuvinte cheie:
cafea, cafenea, cafe & bar, relaxare, calitate, ambianta, evenimente, party-uri, games
Domenii de activitate:
BARURI > de noapte
BARURI > de zi
CAFENELE, CAFE BARURI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1015
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter