Cabana Vartop, Arieseni
1 punctde departajare
SC Arieseni Turism SRL

Cabana Vartop

SC Arieseni Turism SRL

Program de lucru:
L: non stop, M: , M: , J: , V: , S: , D:
Contact:
Adresa: Sat. Bubesti, Nr.88A, Arieseni, Alba
Telefon: 0745-514-498 , 0721-555-381 , 0258-779-018
Fax: 0258-775-353
E-mail: cabana.vartop@gmail.com
Adresa web: www.cabanavartop.ro
Detalii Cabana Vartop (SC Arieseni Turism SRL)
Cabana Vartop este situata la baza partiilor de schi Vartop I si Vartop II din statiunea turistica Arieseni (Muntii Apuseni), la limita de sud a Parcului Natural Apuseni, intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida.

Statiunea turistica Arieseni este situata la o altitudine de aproximativ 950 metri, la granita dintre judetele Alba si Bihor, pe cursul superior al raului Ariesul Mare si face parte din tinutul cunoscut sub denumirea legendara de tara Motilor.

Prin amplasarea sa privilegiata, Cabana Vartop imbina intr-un mod util si comod nevoia dumneavoastra de odihna si confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarna, a drumetiilor montane sau a plimbarilor cu sania trasa de cai.

Am considerat oportun ca fiecare dintre clientii nostri sa beneficieze de intreaga atentie, de aceea cabana noastra va ofera posibilitatea de organizare a unor intalniri private de mici dimensiuni, pana la oportunitati de business, training sau seminarii, iar oferta se poate plia pe necesitatile specifice ale fiecarui client.

Dispunem de 70 de locuri de cazare, doua sali de restaurant cu bar si o terasa cu o priveliste superba spre ambele partii de schi.

La restaurantul cabanei noastre se pot servi toate mesele in regim a la carte intre orele 9-22.

In cadrul cabanei functioneaza scoala de schi Danut Gligor ce dispune de 10 instructori, din care 3 fosti campioni nationali de schi.
Cuvinte cheie:
cabana vartop arieseni, pensiune vartop arieseni, partie ski arieseni, cazare ieftina pensiune arieseni, sky apuseni, turism arieseni, instructor de sky arieseni, pensiune acces internet arieseni,
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
CAZARE > in regim hotelier
PARTII DE SKI
PENSIUNI, VILE, CABANE
SKI > sporturi de iarna
TURISM
TURISM > rural, pensiuni
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2410
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter