Birotica, Bucuresti
0 punctede departajare

Birotica

Mondo Birotica & Optik Service Group

Contact:
Adresa: Str. Foisorului 7, sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0723.344.245
Detalii Birotica (Mondo Birotica & Optik Service Group)
Compania noastra vine in intampinarea cererilor dvs cu intelegere si profesionalism, pentru eficientizarea activitatii tuturor clientilor.

Echipa noastra de tehnicieni, bine pregatiti si motivati, va ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul biroticii, respectiv reparatii si revizii pentru intreaga gama existenta de copiatoare, imprimante, faxuri si multifunctionale, la solicitare sau pe baza de contract de service lunar, garantia oferita pentru lucrari insemnand garantia lucrului bine facut.

De asemenea, comercializam si livram gratuit la sediul clientului o gama larga de consumabile pentru aparatura de birou: cartuse originale si compatibile de toner si cerneala, diverse componente si piese de schimb. Reincarcarea cartuselor de toner si cerneala este unul din serviciile noastre extrem de solicitate de catre clienti, fiecare comanda fiind tratata cu seriozitate.

Daca doriti sa achizitionati echipamente de birotica, respectiv imprimante sau copiatoare, multifunctionale, suntem in masura sa oferim orice gama sau tip la preturi promotionale, impreuna cu un consumabil aferent gratuit; livrarea, instalarea si punerea in functiune fiind gratuite.

Ne recomanda pregatirea profesionala si experienta tehnicienilor nostri, impreuna cu portofoliul de clienti, dintre care enumeram: Fondul Proprietatii de Stat, Senatul Romaniei, Ministerul Muncii, sau Auto Cobalcescu si Ubisoft Romania.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Cuvinte cheie:
consumabile, toner, copiatoare, faxuri, imprimante, service, reparatii, reumplere, reincarcare, cerneala
Domenii de activitate:
BIROTICA
BIROTICA > Service si consumabile
CALCULATOARE > Vanzari, service
CONSUMABILE > Birotica si calculatoare
ECHIPAMENTE IT > Calculatoare, accesorii
ELECTRONICE > Service si reparatii
OPTICA
SERVICE > Electronice si electrocasnice
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1286
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter