Bijuterii cu diamante, CLUJ NAPOCA
10 punctede departajare
SC GIA DIAMOND INTERNATIONAL SRL

Bijuterii cu diamante

SC GIA DIAMOND INTERNATIONAL SRL

Contact:
Adresa: POLUS CENTER CLUJ NAPOCA, CLUJ NAPOCA, Cluj
Telefon: 0788 099990, 0788 044440
Fax: 0788 011110
E-mail: office@gia-diamond.ro
Adresa web: www.diamante-safire.eu
Detalii Bijuterii cu diamante (SC GIA DIAMOND INTERNATIONAL SRL)
Gia Diamond International SRL va ofera bijuterii cu diamante exceptionale, de o calitate si un rafinament unic in Romania.

Consultantii Gia Diamond International SRL,  sunt intotdeauna pregatiti sa va ajute atunci cand aveti o intrebare legata de bijuteria sau inelul cu diamant comandat de catre dumneavoastra.Consulatii nostrii va ghideaza bazandu-se pe cunostintele pe care acestia le-au dobandit pe parcursul mai multor ani de experienta, ani in care si-au educat gustul in spiritul aprecierii valorii bijuteriilor si diamantelor veritabile.

Anul 2006 a fost momentul in care am considerat ca piata din Romania s-a maturizat mult in materie de calitate si rafinament, apreciind la adevarata valoare "manufacturing"-ul in domeniul bijuteriilor.

Daca pana atunci 95% din diamantele si pietrele pretioase slefuite in fabrica noastra luau
drumul pietei externe, acum circa un sfert din productie se transforma in bijuterii care se intorc in magazinele din Romania.

40 de muncitori,doi maestrii bijutieri, un expert international in pietre pretioase si o echipa de consilieri in tranzactii la bursa ,prin munca si experienta lor de 10 ani fac sa straluceasca in palma dumneavoastra fiecare bijuterie cu povestea ei nestiuta.

Este prima data in Romania,cand o casa de bijuterii poate sa onoreze absolut orice comanda de bijuterie cu diamant sau piatra pretioasa, pentru o bijuterie creeata de noi sau executata de orice alt atelier de bijuterii din lume.

Este prima data in Romania,cand o casa de bijuterii vine in fata clientului cu un certificat de expertiza din partea BNR,pentru valorile pe care le tranzactioneaza.

Niciodata pana acum, o firma romaneasca nu a detinut un certficat Kimberlley pentru
Romania, care sa demonstreze astfel accesul direct pe bursele de diamante ale lumii, fara
trei-patru intermedieri succesive.

In modul acesta credem noi ca placerea de a purta o bijuterie superba este dublata de
certitudinea investitiei reale, vesnice pentru familia dumneavostra.

Placerea de a cumpara un diamant sau o bijuterie cu diamante este completata de faptul ca suntem profesionisti, seriosi si chiar ne place ceea ce facem. Avem experienta pe aceasta piata pretentioasa si exclusivista.Am conceput un loc in care experienta cumpararii unei bijuterii cu diamant sa se transforme intr-o emotie unica.

Gia Diamond International SRL,va ofera verighete, bijuterii modele retor, diferite tipuri de bijuterii cu diamante, cercei, pandative, colectia de bijuterii cu diamante pentru mirese.

Va oferim bijuterii cu diamante chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Impreuna vom gasi bijuteria potrivita pentru dumneavoastra, in aceasta lume fascinanta a diamantelor.
Cuvinte cheie:
diamante, bijuterii cu diamante, bijuterii safire, bijuterii cu rubine, pietrea naturale slefuite, safire, rubine, smaralde, cercei cu diamante, inele de logodna cu diamante, inele, verighete, coliere, coliere diamante negre, coliere rubine, bijuterii poersonalizate, diamante la comanda
Domenii de activitate:
BIJUTERII
COMERT
BIJUTERII > Pietre pretioase
BIJUTERII > Diamante
BIJUTERII > Safire
BIJUTERII > Rubine
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
11418
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter