Bijuteria Quartz, Cluj -Napoca
1 punctde departajare
SC SAV RUBIN SRL

Bijuteria Quartz

SC SAV RUBIN SRL

Program de lucru:
L: 09.30-18.00, M: 09.30-18.00, M: 09.30-18.00, J: 09.30-18.00, V: 09.30-18.00, S: 10-15, D:
Contact:
Adresa: STR. BABA NOVAC, NR.14, Cluj -Napoca, Cluj
Telefon: 0745258448 / 0723591849
E-mail: office@verighete-quartz.ro
Adresa web: www.verighete-quartz.ro
Detalii Bijuteria Quartz (SC SAV RUBIN SRL)
Bine ati venit in magazinul nostru ! Aici veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita .

Colectia noastra de bijuterii cuprinde: verighete, inele de logodna, cercei, bratari fixe si mobile, lanturi, coliere, seturi, bratari de picior, etc, atat pentru femei si barbati cat si pentru copii.

S.C. SAV RUBIN S.R.L. garanteaza ca fiecare piesa - bijuterie de aur pe care o veti cumpara indeplineste cele mai inalte standarde de calitate . Te invitam sa navighezi printre categoriile de bijuterii pentru a gasi bijuteria perfecta pentru tine!

S.C. SAV RUBIN S.R.L. detine utilaje specifice, performante, pentru productia de bijuterii din aur la standardele Uniunii Europene. Dezvoltam in permanenta tehnologii noi, in vederea productiei de bijuterii care sa acopere intreaga gama de gusturi si valori posibile.

Suntem membri ai Patronatului Bijutierilor din Romania, afiliat la UGIR 1903. Dispunem de diverse modele de bijuterii si lunar realizam o gama intreaga de modele noi, in conformitate cu cerintele pietii si la comanda speciala.

Realizam bijuterii din aur de 14K si 18K , aur galben si alb prin turnare si manual. Avem magazine proprii de desfacere cu vanzare en-detail. Executam verighete la comanda dupa modelul clientului.
Cuvinte cheie:
verighete, bijuterii, aur, S.C. SAV RUBIN S.R.L., aur de 14K si 18K, aur galben si alb , verighete la comanda, bijuterie cluj, inele de logodna, cercei, bratari fixe si mobile, lanturi, coliere, seturi, bratari de picior
Domenii de activitate:
BIJUTERII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3018
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter