ASOCIATIE UMANITARA, ASISTENTA SOCIALA, BRAILA
1 punctde departajare
ASOCIATIA PRO EDEN

ASOCIATIE UMANITARA, ASISTENTA SOCIALA

ASOCIATIA PRO EDEN

Program de lucru:
L: 8-20, M: 8-20, M: 8-20, J: 8-20, V: 8-16, S: --, D: 10-16
Contact:
Adresa: STR.1 DECEMBRIE 1918 NR.125, BRAILA, Braila
Telefon: 0040744229016 ; 00393938232778
E-mail: pirleasilviu@yahoo.it
Adresa web: http://proeden.org/
Detalii ASOCIATIE UMANITARA, ASISTENTA SOCIALA (ASOCIATIA PRO EDEN)
Asociatia "Pro Eden" functioneaza pe baza de voluntariat, grupului initial alaturindu-i-se deja alte 30 de persoane, din Braila si Italia, dispuse sa sprijine financiar proiectul.

Obiectivul nostru este dezvoltarea spiritului de voluntariat pentru a ajuta semenii aflati la nevoie. Asociatia "Pro Eden" promoveaza spiritul de voluntariat in scoli, licee, facultati, societati comerciale, astfel incat numeroase persoane pot descoperi satisfactia si bucuria de a fi in slujba semenului in nevoie.

Fundatia "Pro Eden" organizeaza in timpul vacantei scolare, activitati recreative cu copiii defavorizati oferindu-le un climat de prietrenie si stima. Obiectivul pentru viitorul apropiat este organizarea unei mese calde la domiciliul celor care din motive obiective nu reusesc sa se deplaseze la cantina ( familii cu multi copii, batrini, bolnavi etc.).

Principile asociatiei sunt bazate pe demnitate, drepturi civile, solidaritate, dreptul la sanatate. in prezent functioneaza cantina sociala care ofera de trei ori pe saptamana o masa calda de pranz la 40 de persoane.

In prezent , in cadrul asociatiei functioneaza o Cantina Sociala , care ofera de trei ori pe saptamana o masa calda la pranz a 40 de persoane . Aceste persoane ( vaduve , orfani , familii cu multi copii sau alte categorii defavorizate ) sunt asistate de asociatia noastra , in urma colaborarii cu Directia de Asistenza Sociala a Municipiului Braila , care selecteaza persoanele in urma veniturilor avute . ( fara venituri sau cu venituri sub 150 lei/ron)
Cuvinte cheie:
asociatia pro eden, fundatia pro eden, asistenta sociala, asociatie umanitara, voluntariat, asociatia pro eden braila, activitati recreative, copiii defavorizati, cantina sociala, familii cu multi copii, batrini, bolnavi, masa calda, drepturi civile, dreptul la sanatate, solidaritate, demnitate, cursuri de nutritie, alimentatie sanatoasa, bucararia practica
Domenii de activitate:
ALIMENTATIE
ASISTENTA > sociala
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1903
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter