Asigurari RCA, Bucuresti
11 punctede departajare
SC ELIRE Broker de Asigurare SRL

Asigurari RCA

SC ELIRE Broker de Asigurare SRL

Contact:
Adresa: B-dul Constructorilor, Nr. 20A, Tronson A, etj. 1, Birou, 1A10, Sector 6, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 3106435; 0740 249127, 0769 615151
Fax: 021 2200495
E-mail: office@elire.ro
Adresa web: www.elire.ro
Detalii Asigurari RCA (SC ELIRE Broker de Asigurare SRL)

Grupul de companii ELIRE este compus din patru entitati.

Compania ELIRE Broker de Asigurare este autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa intermedieze toate tipurile de asigurari, inclusiv asigurare RCA.ELIRE ofera cele mai bune solutii de asigurare pentru persoane fizice si juridice.

Compania ELIRE Succes dezvolta  un sistem excelent de pregatire profesionala pentru toti partenerii de distributie asigurand astfel servicii de calitate superioara clientilor nostri.

Conceptul ELIRE Discount ofera posibilitatea de dezvoltare a relatiilor de afaceri dintre clientii nostri si  asigura servicii de calitate la cele mai bune preturi

ELIRE – Academia Bunastarii este un proiect de responsabilitate sociala sustinut de grupul nostru de companii si are ca principala misiune sa contribuie la educatia antreprenoriala a copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani. 

Firma Elire Broker din Bucuresti va ofera o gama variata de servicii:

  • asigurari de sanatate
  • asigurari de viata
  • asigurari de accidente
  • asigurari de locuinte
  • asigurari PAD
  • asigurari RCA
  • asigurari Casco

In functie de analiza facuta clientului Firma Elire Broker ii recomanda cea mai ieftina asigurare.

Pentru a va calcula singur costul pentru o asigurare RCA va invitam pe site-ul nostru www.elire.ro , sectiunea Calculator RCA.

Elire Broker de asigurare este principalul pion de pe piata romaneasca in ceea ce priveste reforma sanatatii 2012.

La inceputul anului 2012 in Romania va incepe reforma sistemului de sanatate. Acest lucru inseamna ca o parte din CAS (contributia la asigurari de sanatate) va trece din gestiunea statului (Casa de Asigurari de Sanatate) catre 10 case de asigurari de sanatate private. 

Toate persoanele care beneficiaza acum de servicii medicale, vor trebui sa adere la o casa de asigurari: copii, elevi, studenti, salariati, someri, asistati sociali si pensionari. Acestia pot alege oricare societate de asigurari dintre cele participante la reforma sanatatii.

Cuvinte cheie:
asigurari rca bucuresti, asigurari locuinte, firme asigurari, asigurari sanatate, asigurare full casco, broker asigurari bucuresti, cel mai ieftin rca, asigurari calatorie, asigurari auto sector 6, asigurari crangasi, asigurari gilesti, asigurari grozavesti, asigurari raspunderi civile, asigurari accidente, asigurari obligatorii locuinte, asigurari viata, asigurare pensie privata, asigurari medicale, asigurare marfa,
Domenii de activitate:
ASIGURARI > Asigurari reasigurari
ASIGURARI > Auto
ASIGURARI > Brokeraj si consultanta
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3757
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter