Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

KAASY.AI - algoritmi cu inteligență artificială pe Blockchain

Blockchainul și inteligența artificială sunt două trenduri tehnologice care, deși sunt inovatoare, au potențialul să devină revoluționare atunci când sunt în simbioză. Ambele servesc în a-și spori reciproc performanțele și oferă în același timp oportunități de o mai bună supraveghere și responsabilitate. Chiar dacă cele două tehnologii au părți și aplicații extrem de diferite în curs de dezvoltare, cercetătorii au discutat și explorat combinația lor, care s-a dovedit a fi extrem de productivă. Datorită naturii sale decentralizate, blockchain-ul are un potențial de a neutraliza riscul ca monopol de inteligență artificială și abilitatea de a controla una din cele mai puternice și periculoase tehnologii cunoscute omenirii.

citeste tot articolul

Siguranță într-o lume nesigură: asigurarea criptomonedelor cu LawyerCoin

În ultimii ani, în lumea criptomonedelor au apărut numeroase probleme, de la hackeri la probleme tehnice și chiar înșelătorii. Experiențele negative au făcut ca mulți oameni să piardă o mulțime de bani și încrederea lor în această industrie a scăzut.

citeste tot articolul

O afacere de succes în România: Dailani Beauty, unic importator pentru Mad4EyeBrows, fardul cel mai căutat de femeile din întreaga lume

Dailani Beauty, un importator de produse cosmetice şi makeup derulează o afacere de succes în România. Firma comercializează un produs cosmetic revoluţionar, Mad4EyeBrows, un fard semipermanent de sprâncene. Acesta este folosit de femeile din întreaga lume pentru a avea, în doar 60 de secunde, sprâncene de vedetă.

citeste tot articolul

LANSARE PROIECT Chioar-UNITate în DIVERSitate

Comuna Remetea Chioarului, în calitate de beneficiar, alături de partenerii: S.C. 3 ART S.R.L., Asociaţia Filantropică „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” și Şcoala Gimnazială Remetea Chioarului, anunţă demararea proiectului cu titlul „Chioar – UNITate în DIVERSitate”,contract POCU/138/4.1/114852 proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

citeste tot articolul

Nihilo Coin este noua criptomoneda care vine in ajutorul antreprenorilor romani

Aparitia tehnologiei blockchain reprezinta o inovatie cu multiple beneficii pentru antreprenorii din intreaga lume. Prin folosirea unui sistem descentralizat accesibil tuturor, care ofera transparenta, siguranta si posibilitati nenumarate de utilizare a acestuia, aceasta tehnologie a deschis calea multor proiecte care ofera o alternativa imbunatatita a multor produse si servicii din mediul online.

citeste tot articolul

Goana dupa Bitcoin din Romania

In Romania, criptomonedele incep sa prinda o popularitate tot mai mare, tot mai multa lume auzind de Bitcoin si Ethereum. Potentialul tehnologiei blockchain din spatele acestora incepe sa devina tot mai cunoscut, fapt care a determinat un numar foarte mare de romani sa investeasca in aceasta piata relativ noua. 

citeste tot articolul

Afla AICI cele mai importante informatii despre criptomonede si Bitcoin, Ethereum, Altcoins

Moneda digitala a inceput sa fie din ce in ce mai populara. Cel mai cunoscut este Bitcoin, urmat de Ethereum. Sunt aproximativ 1400 de monede la ora actuala. Odata cu aparitia mai multor monede, au inceput sa apara si exchangeuri unde se pot schimba intre ele si chiar cu euro/dolar. In ultimul timp se pune accent pe legalizarea criptomonedelor, Japonia fiind prima tara care le-a legalizat. 

citeste tot articolul

Programul Start Up, o şansă pentru investitorul român

Investitorii români au la dispoziţie un instrument de finanţare extrem de generos. Începând cu luna aprilie, cei care doresc să înceapă mici afaceri se pot înscrie în noua sesiune a programului Start Up Nation. Prin bugetul de stat 2018, noua ediție a programului de finanțare a firmelor mici și mijlocii are alocate credite de angajament de 700 milioane lei, însă există posibilitatea de majorare a acestui barem la prima rectificare bugetară până la nivelul a 1,2-1,3 miliarde lei, credite de angajament, pentru contractarea noilor finanțări cu antreprenorii, finanţare prin programul Start Up Nation în 2018. Creditele de de angajament necesită însă o altă rectificare bugetară, prin care să fie transformate în credite bugetare, adică bani efectiv puși în buget.

citeste tot articolul

Parteneriat publicistic pentru publicarea de știri din Arad pe portalul Afaceri România

Portalul Afaceri România a încheiat un parteneriat publicistic menit să ajute la promovarea de știri din Arad de interes pentru cititorii săi. Afaceri România este un prestigios portal dedicat mediului de afaceri, cu numeroși cititori interesați de evoluția mediului economic și nu numai. Publicarea pe acest portal a unor informații din Arad îmbracă o paletă largă de domenii de interes, de la știri din sfera politicului, administrației, divertismentului până la promovarea unor informații legate de economie. Parteneriatul gândit de Afaceri România pentru promovarea acestui gen de știri se dovedește unul de viitor pentru larga paletă de evenimente care pot fi promovate astfel cu mult mai multă eficiență în mediul on-line.

citeste tot articolul

Pardoseli epoxidice - aplicare specializata

Solutiile profesionale dezvoltate de Romtehnochim, sub brandul Emex, au un randament foarte bun in mediul industrial, atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului in materie de aplicare. Unele solutii, cum ar fi pardoselile turnate, presupun un grad mai mare de complexitate a operatiunilor de aplicare. Romtehnochim asigura nu numai solutia tehnica, dar si echipe specializate de aplicatori, care cunosc foarte bine proprietatile solutiilor Emex, dar si instructiunile de aplicare, astfel incat rezultatul final sa fie unul calitativ si sa beneficieze de o durabilitate superioara.

citeste tot articolul
 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter