Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Cizmele de piele pentru femei sunt obligatorii in fiecare garderoba

Fii in ton cu moda. Cizmele sunt obiecte de incaltaminte cu carambul inalt pana la genunchi;  au aparut cu multe generatii in urma,la inceputurile aparitiei lor fiind prezente doar in garderoa masculina;  anii 1800 reprezinta momentul in care istoria devine indrazneata si cizmele atrag atat barbatii cat si femeile, cizmele devin foarte populare.

citeste tot articolul

Tine cont de parerea specialistilor cand cumperi gresie si faianta Baia Mare!

Achizitia de gresie si faianta Baia Mare reprezinta, pentru foarte multe persoane, o investitie importanta, meninta sa le transforme casa si sa le ridice nivelul de confort. De aceea, sfatul specialistilor in materie este esential, daca doresti ca placile cu care vreti sa iti decorezi o incapere sa fie trainice si sa se potrivesca cu ansamblul.

citeste tot articolul

Masa de lemn pentru living

Livingul este de regula, incaperea cea mai spatioasa dintr-un apartament si mobilierul din el trebuie să fie funcţional, util si de ce nu decorativ. Pe langa canapele, fotolii, vitrine, in fiecare vom gasi si masa de living.  In functie de spaţiul  de care dispunem, putem avea masa de lemn de living mare dar si masa de lemn de living mica, pentru cafea.

citeste tot articolul

Castiga mai mult spatiu urmand sfaturile specialistilor in amenajari interioare Baia Mare

Indiferent cat de mica ar fi locuinta ta, intotdeauna poti castiga mai mult spatiu, daca tii seama de sfaturile si recomandarile specialistilor in amenajari interioare Baia Mare. Nu trebuie sa iti schimbi tot mobilierul si nici sa cumperi mese extensibile sau mai nou-numita “mobila inteligenta” care se pliaza dupa nevoile incaperilor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa valorifici fiecare coltisor din camere.

citeste tot articolul

Boilerul aduce un plus de confort vieţii tale

De ce aduce boilerul  un plus de confort vieţii în general şi ce este el? Boilerul  face parte din viaţa noastră şi nu lipseşte din locuinţe, cămine, instituţii. Boilerul este un aparat  gândit şi destinat încălzirii apei calde menajere, cu forma  unui  rezervor confecţionat din oţel sau oţel aliat, are o căptuşeală izolantă care protejează aparatul şi păstrează temperatura apei ridicată.

citeste tot articolul

Încălzirea în pardoseală, soluţia elegantă pentru casă

Ce este încălzirea prin pardoseală? Nu, nu este o soluţie nouă, este o idee folosită încă din antichitate de vechii romani. Este foarte populară şi apreciată în Europa de Vest dar şi în Statele Unite ale Americii. Datorită confortului superior pe care îl asigură dar li eficacităţii oamenii cred în avantajele încălzirii prin pardoseală. De ce?Sistemul oferă căldura constantă, confortabilă, fără curenţi de aer cald de la ventilatoare sau suflante zgomotoase. Încălzirea prin pardoseală radiază căldura curat, liniştit, în condiţii de siguranţă, constant. Apoi creşte şi spaţiul locuibil neavând calorifere.

citeste tot articolul

Mobila din lemn masiv, elegantă şi rafinată

Ştim că mobila în general este concepută pentru om şi casă, cu destinaţie precisă, este funcţională, şi in acelaşi timp poate fi şi artă decorativă, poate încânta privirea şi poate entuziasma. Producţia de mobilă cunoaşte o evoluţie din cele mai mari, diversificarea, modelele şi materialele folosite te pun în dificultate atunci când trebuie să achiziţionezi mobilier pentru casa ta.

citeste tot articolul

Cazane termice pe lemne

Cazanul este definit în general ca fiind un vas mare, de regulă de metal, de formă cilindrică sau tronconică folosit în gospodărie sau în tehnică la încălzit sau la fiert. Cazanul termic pe lemne este folosit pentru a produce apă fierbinte pentru un sistem de încălzire centrală. Cazanul termic pe lemne transformă prin ardere, energia chimică în energie termică, fiind dotat cu unul sau mai multe arzătoare care întreţin în focar o flacără, şi astfel căldura gazelor de ardere rezultată este preluată de apa care circulă prin ţevi situate lângă pereţii focarului.

citeste tot articolul

Ce coafor Baia Mare se potriveste cel mai bine stilului tau?

Frumusete, frumusete si iar frumusete! A gasi acel coafor Baia Mare care sa se ridice la nivelul standardelor tale si care sa iti raspunda nevoilor astfel incat sa arati intotdeauna sic poate fi o adevarata corvoada. Se stie ca reprezentantele sexului frumos sunt greu de multumit, mai ales cand vine vorba de imaginea personala si achizitionarea serviciilor care sa le faca sa arate “de milioane”.

citeste tot articolul

Unghii tehnice Baia Mare: Avantajele si dezavantajele manichiurilor din gel

Cum sa aveti unghii frumoase si mereu ingrijite. Manichiura este cartea de vizita a oricarei femei, asa ca atunci cand vine vorba de unghii tehnice Baia Mare, reprezentantele sexului frumos apeleaza cu incredere la expertele in aplicarea gelului sau acrilului. Avantajele acestei tehnici de infrumusetare sunt multe, insa este important sa stii ca care sunt si efecte secundare in privinta acestei metode.

citeste tot articolul
Prima pagina  < 3 4 5 6 7 8 9 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter