Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Cum a devenit borseanul Frank Timis fondatorul proiectului Rosia Montana si cel mai bogat om din Romania?

Scandalul legat de proiectul Rosia Montana au facut inconjurul lumii, insa putini stiu ca unul din fondatorii acestuia este nimeni altul decat borseanul Frank Timis, care se afla in acest moment pe pozitia intai in Topul celor mai bogati 300 de romani, potrivit revistei Capital.

citeste tot articolul

Romanii au inceput afaceri online pentru a-si suplimenta veniturile

Afacerile de tip Network Marketing au cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani, datorita nevoii crescande a romanilor de a-si suplimenta veniturile. Beneficiile acestui business sunt multiple, pe langa castigurile extra, oferind posibilitatea participantilor de a-si organiza timpul alocat in functie de activitatile lor zilnice.

citeste tot articolul

Aproape un million de romani ar putea beneficia de reducerea ratelor la credite

Ai rata la banca si un venit sub 1.610 lei pe luna? Daca te afli in acesta situatie ai putea beneficia de reducerea la jumatate a  ratei la credit, pe duarata a doi ani. Este decizia pe care Guvernul Romaniei a facut-o publica la finalul intalnirii cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI).

citeste tot articolul

Firmele care infiinteaza minimum 20 de locuri de munca vor primi bani de la stat

Nu mai putin de jumatate din cheltuielile aferente salariilor a minimum 20 de oameni vor fi suportate de statul roman in cazul fiecarei firme care va crea aceste posturi si va recruta personal care sa le ocupe. Anuntul a fost facut de primul ministru al tarii, Victor Ponta, intr-o conferinta publica, la finalul intrevederii cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI).

citeste tot articolul

Autoritatile romane ar putea solutiona problema soselelor inzapezite prin plantarea de arbori Paulownia

Viscolul si zapada au facut ravagii, in ultima saptamana, in juedetele din Moldova si sudul tarii, putand milioane de oameni in pericol. Autoritatile romane s-au vazut din nou depasite de situatie, iar solutia avansata – plantarea de perdele forestiere - ar putea dura multi ani pentru a da rezultatele scontate. Nu insa si daca responsabilii ministerului de resort vor opta pentru arborii de Paulownia!

citeste tot articolul

Cati turisti atrage Romania?

Vesti bune pentru operatorii turistici din Romania. Numarul strainilor care au vizitat tara noastra a crescut vizibil in cursul anului trecut, cu aproximativ 3,5%, potrivit statisticilor Eurostat. Cu toate cifrele incurajatoare, insa, tara noastra se afla cu mult in spatele statelor cu care se invecineaza, in privinta atractivitatii pentru turisti.

citeste tot articolul

Record de vanzari mondiale la smartphone-uri

Piata IT&C a  cunoscut un boom extraordinar in anul 2013, cand vanzarile de smartphone-uri au depasit, in premiera, pragul de un miliard de unitati la nivel mondial, potrivit International Data Corporation (IDC).  Fulminanta crestere a fost sustinuta de cererea exhaustiva de terminale GSM la preturi medii si mici, in special in tarile Orientului, lucru care a determinat si o incetinire globala a livrarilor de telefoane mobile inteligente ieftine.

citeste tot articolul

Toate firmele vor trebui sa sa doteze cu case de marcat electronice pana la sfarsitul anului

Firmele din Romania care inca utilizeaza case de marcat ce functioneaza cu rola de hartie vor trebui sa-si inlocuiasca aceste achipamente pana la finalul lui 2014. In cel mult doua luni, Ministerul Finatelor Publice va emite Ordonanta privind obligativitatea caselor de marcat cu jurnal electronic.

citeste tot articolul

Preturile locuintelor din Romania vor creste in 2014

Imobiliarele din Romania s-au aflat pe un trend crescator in cursul anului trecut, potrivit unei analize Eurobank Property Services (EPS), iar sansele ca tendinta sa se pastreze si in 2014 sunt foarte mari. Cifrele pe 2013 arata ca preturile locuintelor s-au majorat cu putin peste doua procente , piata stabilizandu-se comparativ cu 2012, cand  climatul in domeniu a fost unul de nesiguranta.

citeste tot articolul

Omul de afaceri Ion Tiriac a donat Aviatiei Romane un aparat de zbor pentru misiuni umanitare

Teribilul accident din Muntii Apuseni in urma caruia si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o tanara studenta de 23 de ani, Aurelia Ion, a determinat reactii extraordinare in mediul de afaceri romanesc. Impresionat de tragedie, cunoscutul business man Ion Tiriac a decis sa doneze Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet, pentru a fi utilizat in misiuni umanitare.

citeste tot articolul
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter