Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Cadouri perfecte de ultim moment pentru Ziua Indragostitilor

Daca ai lasat pe ultimul moment achizitionarea unui cadou pentru perechea ta de Ziua Indragostitilor, nu te panica. Nu totul e pierdut! Inca poti salva situatia facand apel la cateva trucuri si inspirandu-te din ideile specialistilor!

citeste tot articolul

Bursa de Valori Bucuresti, istorie si traditie

Bursa de valori, nu este o descoperire a omului modern: aparitia ei este rezultatul unui proces firesc, evolutiv, care a inceput, in urma cu mii de ani in Roma Antica si Grecia si continua si astazi. Istoria Romaniei, consemneaza anul de gratie 1881, ca fiind anul in care apare prima bursa de valori, dupa modelul burselor occidentale, care existau de  peste 70 de ani. Infiintarea Bursei de Valori Bucuresti apare ca urmare a adoptarii Legii asupra burselor, mijlocitorilor de schimb si mijlocitorilor de marfuri.

citeste tot articolul

Cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii de iPhone

Este o realitate: majoritatea iubitorilor de smartphone-uri isi doresc un iPhone si ar fi dispusi la multe scarificii financiare pentru a si-l achizitiona. Catalogat ca fiind posibil cel mai dorit telefon din lume, produsul Apple are o performanta extraordinara si un design absolut unic, recognoscibil oriunde in lume. Cu toate acestea, nu este un telefon infailibil!

citeste tot articolul

Viitorul PC-urilor, incert?

Traditionalele calculatoare pe care le gasim in casele foarte multor romani ar putea deveni istorie, conform firmelor de cercetare Gartner si IDC.  Datele prezentate de acestea arata ca vanzarile de calculatoare au inregistrat cea mai mare scadere din istorie, in cursul anului trecut, ceea ce face ca viitorul acestor echipamente IT&C sa fie cel putin incert.

citeste tot articolul

Destinatiile turistice preferate de romani pentru Valentine's Day

Valentine’s Day a devenit aproape o sarbatoare nationala in Romania ultimilor ani. Tot mai multe cupluri aleg ca, pe 14 februarie, sa isi petreaca o minivacanta intr-o destinatie turistica romantica, pentru  a celebra iubirea. Unde prefera romanii sa evadeze de Ziua Indragostitilor?

citeste tot articolul

Idei de afaceri: magazin online vs. magazin fizic

Foarte multi romani care isi doresc sa isi deschida o afacere stau in cumpana in privinta deschiderii unui magazin fizic sau al unuia exclusiv online. Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti, insa o decizie in acest sens trebuie luata tinand cont de mai multi factori: tipul de magazin, suma disponibila pentru investitii in stocuri si cheltuieli cu personalul, marimea afacerii, dar si contextul geo-economic. 

citeste tot articolul

Ce trebuie sa stii despre asigurararea obligatorie a locuintei

Obligativitatea asigurarii locuintelor a pus multe semne de intrebare romanilor  in momentul cand a intrat in vigoare  Legea nr. 243/2013, care reglementeaza aceste polite. Practic, normele prevad ca fiecare roman sa isi asigure anual locuinta impotriva inundatiilor, cutremurelor si alunecarilor de teren, in caz contrar aplicandu-se amenzi.

citeste tot articolul

Cum a devenit borseanul Frank Timis fondatorul proiectului Rosia Montana si cel mai bogat om din Romania?

Scandalul legat de proiectul Rosia Montana au facut inconjurul lumii, insa putini stiu ca unul din fondatorii acestuia este nimeni altul decat borseanul Frank Timis, care se afla in acest moment pe pozitia intai in Topul celor mai bogati 300 de romani, potrivit revistei Capital.

citeste tot articolul

Romanii au inceput afaceri online pentru a-si suplimenta veniturile

Afacerile de tip Network Marketing au cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani, datorita nevoii crescande a romanilor de a-si suplimenta veniturile. Beneficiile acestui business sunt multiple, pe langa castigurile extra, oferind posibilitatea participantilor de a-si organiza timpul alocat in functie de activitatile lor zilnice.

citeste tot articolul

Aproape un million de romani ar putea beneficia de reducerea ratelor la credite

Ai rata la banca si un venit sub 1.610 lei pe luna? Daca te afli in acesta situatie ai putea beneficia de reducerea la jumatate a  ratei la credit, pe duarata a doi ani. Este decizia pe care Guvernul Romaniei a facut-o publica la finalul intalnirii cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI).

citeste tot articolul
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter