Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Cutia de viteze si reparatiile care se impun

Din ce este formata cutia de viteze,ce elemente contine, ce cuprinde si care sunt reparatiile care seimpun? Cutia de viteze, acest mecanism complex, este formata din ceea ce uzual, numim ,,viteze”, adica pinioane sau roti dintate care sunt de diferite marimi care permit schimbarea  raportului dintre viteza de rotatie a motorului si viteza  de rotatie  a rotilor.

\"reparatii

citeste tot articolul

Firmele din Bacau si domeniile de dezvoltare

In orasul Bacau ca si in toata Romania s-au dezvoltat firme care cuprind o gama larga de sectoare si servicii necesare unei dezvoltari armonioase a comunitatii.

Firmele din Bacau, reprezinta in primul rand un barometru al starii economice locale, al gradului de ocupare al fortei de munca si nu in ultimul rand al nivelului de trai, dar si prilej de intalnire pentru oamenii de afaceri.

citeste tot articolul

PROMOVAREA FIRMEI

Promovarea  unei firme care abia a facut primii pasi pe piata, sau promovarea unei firme active de muti ani, nu este un lucru usor, sau la indemana oricui. Promovarea firmei inseamna in primul rand responsabilitate si apoi o mare provocare. In ajutorul celui care doreste promovarea firmei, vine tehnica de ultima ora, de varf, si vin stiintele comunicarii si marketingului.

citeste tot articolul

NETWORK MARKETING

Ce este Network Marketing? Network Marketing, sau Marketing in retea, sau MLM, este o afacere in care companiile platesc pentru reclama numai dupa ce produsele lor sunt vandute.  Esenta sistemelor de Network Marketing este de a gasi multi consumatori carora sa le placa produsele pe care acestea le ofera, care sa fie consummate pe o perioada cat mai mare si daca ei sunt multumiti si satisfacuti, sa le recomande si celorlalti.

citeste tot articolul

SEGMENTUL DE PIATA

Voi incepe prin a defini piata care este reprezentata de toti potentialii clienti vare au aceeasi nevoie sau dorinta si care sunt dispusi si au capacitatea de a se angaja intr-o relatie de scnimb pentru satisfacerea acelei nevoi sau dorinte. Aceasta diversitate de tipuri si segmente de consumatori este intr-o continua modificare si transformare.

citeste tot articolul

Dezvoltarea Personala sau stiinta succesului

Despre dezvoltarea personala se vorbeste din ce in ce mai mult si in ciuda acestui fapt, foarte putini oameni pot da o definitie care sa satisfaca cele mai multe intrebari. Multi oameni intuiesc despre ce este vorba cand aducem in prim plan ,,dezvoltarea personala”, si care este utilitatea acestui topic, si totusi putni sunt cei care pot formula o definitie acceptata de toata lumea.

citeste tot articolul

Cele mai vanate locuri de munca din Romania

Piata locurilor de munca din Romania isi revine incet, dar sigur, sunt de parere specialistii, iar firmele care scot la concurs posturi vacante sunt tot mai multe. Spre deosebire de anii precedenti, se observa o deschidere a angajatorilor spre candidatii abia iesiti de pe bancile facultatilor, atat din pricina facilitatilor fiscale pe care le obtin de la stat, cat si datorita faptului ca mai ales multinationalele prefera sa-si formeze personalul dupa criteriile proprii.

citeste tot articolul

Cadouri perfecte de ultim moment pentru Ziua Indragostitilor

Daca ai lasat pe ultimul moment achizitionarea unui cadou pentru perechea ta de Ziua Indragostitilor, nu te panica. Nu totul e pierdut! Inca poti salva situatia facand apel la cateva trucuri si inspirandu-te din ideile specialistilor!

citeste tot articolul

Bursa de Valori Bucuresti, istorie si traditie

Bursa de valori, nu este o descoperire a omului modern: aparitia ei este rezultatul unui proces firesc, evolutiv, care a inceput, in urma cu mii de ani in Roma Antica si Grecia si continua si astazi. Istoria Romaniei, consemneaza anul de gratie 1881, ca fiind anul in care apare prima bursa de valori, dupa modelul burselor occidentale, care existau de  peste 70 de ani. Infiintarea Bursei de Valori Bucuresti apare ca urmare a adoptarii Legii asupra burselor, mijlocitorilor de schimb si mijlocitorilor de marfuri.

citeste tot articolul

Cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii de iPhone

Este o realitate: majoritatea iubitorilor de smartphone-uri isi doresc un iPhone si ar fi dispusi la multe scarificii financiare pentru a si-l achizitiona. Catalogat ca fiind posibil cel mai dorit telefon din lume, produsul Apple are o performanta extraordinara si un design absolut unic, recognoscibil oriunde in lume. Cu toate acestea, nu este un telefon infailibil!

citeste tot articolul
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter