Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Vine iarna si mergem la piscina acoperita.

 

Piscina este un bazin cu pereţi amenajaţi, cu apă, în care se poate înota, este relaxare şi distracţie,

este modalitatea de a ne revigora, dar şi de a face mişcare. Pot fi de interior sau exterior,  piscine acoperite sau în aer liber, pentru adulţi şi pentru copii.

Cum putem acoperi piscina? Cu ajutorul acoperirii din policarbonat,a prelatelor de acoperire sau a celor de tip jaluzea, mai pot fi confectionate din profile de aluminiu. Toate aceste acoperiri de piscina sunt de calitate inalta si respecta normele si standardele recunoscute in UE. Ce avantaje aduc acoperirile de piscina?

citeste tot articolul

Firme Satu Mare si performanta in afaceri

Daca pana in anii 2000, faceai un efort considerabil sa afli informatii despre o anume firma, despre domeniul de activitate si cine este administratorul ei, acum lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dezvoltarea Internetului si a mediului virtual  iti aduc la indemana toate informatiile de care ai nevoie.

Firmele din Satu Mare, se bucura si ele de beneficiile mediului  virtual cat si al celorlalte canale existente prin  care te poti face cunoscut. Spiritul antreprenorial este dezvoltat si in nordul tarii unde firmele din Satu Mare,sunt infiintate si dezvoltate cu rezultate remarcabile, da catre tineri debutanti cu subventii obtinute de la stat.

citeste tot articolul

Cutia de viteze si reparatiile care se impun

Din ce este formata cutia de viteze,ce elemente contine, ce cuprinde si care sunt reparatiile care seimpun? Cutia de viteze, acest mecanism complex, este formata din ceea ce uzual, numim ,,viteze”, adica pinioane sau roti dintate care sunt de diferite marimi care permit schimbarea  raportului dintre viteza de rotatie a motorului si viteza  de rotatie  a rotilor.

\"reparatii

citeste tot articolul

Firmele din Bacau si domeniile de dezvoltare

In orasul Bacau ca si in toata Romania s-au dezvoltat firme care cuprind o gama larga de sectoare si servicii necesare unei dezvoltari armonioase a comunitatii.

Firmele din Bacau, reprezinta in primul rand un barometru al starii economice locale, al gradului de ocupare al fortei de munca si nu in ultimul rand al nivelului de trai, dar si prilej de intalnire pentru oamenii de afaceri.

citeste tot articolul

PROMOVAREA FIRMEI

Promovarea  unei firme care abia a facut primii pasi pe piata, sau promovarea unei firme active de muti ani, nu este un lucru usor, sau la indemana oricui. Promovarea firmei inseamna in primul rand responsabilitate si apoi o mare provocare. In ajutorul celui care doreste promovarea firmei, vine tehnica de ultima ora, de varf, si vin stiintele comunicarii si marketingului.

citeste tot articolul

NETWORK MARKETING

Ce este Network Marketing? Network Marketing, sau Marketing in retea, sau MLM, este o afacere in care companiile platesc pentru reclama numai dupa ce produsele lor sunt vandute.  Esenta sistemelor de Network Marketing este de a gasi multi consumatori carora sa le placa produsele pe care acestea le ofera, care sa fie consummate pe o perioada cat mai mare si daca ei sunt multumiti si satisfacuti, sa le recomande si celorlalti.

citeste tot articolul

SEGMENTUL DE PIATA

Voi incepe prin a defini piata care este reprezentata de toti potentialii clienti vare au aceeasi nevoie sau dorinta si care sunt dispusi si au capacitatea de a se angaja intr-o relatie de scnimb pentru satisfacerea acelei nevoi sau dorinte. Aceasta diversitate de tipuri si segmente de consumatori este intr-o continua modificare si transformare.

citeste tot articolul

Dezvoltarea Personala sau stiinta succesului

Despre dezvoltarea personala se vorbeste din ce in ce mai mult si in ciuda acestui fapt, foarte putini oameni pot da o definitie care sa satisfaca cele mai multe intrebari. Multi oameni intuiesc despre ce este vorba cand aducem in prim plan ,,dezvoltarea personala”, si care este utilitatea acestui topic, si totusi putni sunt cei care pot formula o definitie acceptata de toata lumea.

citeste tot articolul

Cele mai vanate locuri de munca din Romania

Piata locurilor de munca din Romania isi revine incet, dar sigur, sunt de parere specialistii, iar firmele care scot la concurs posturi vacante sunt tot mai multe. Spre deosebire de anii precedenti, se observa o deschidere a angajatorilor spre candidatii abia iesiti de pe bancile facultatilor, atat din pricina facilitatilor fiscale pe care le obtin de la stat, cat si datorita faptului ca mai ales multinationalele prefera sa-si formeze personalul dupa criteriile proprii.

citeste tot articolul

Cadouri perfecte de ultim moment pentru Ziua Indragostitilor

Daca ai lasat pe ultimul moment achizitionarea unui cadou pentru perechea ta de Ziua Indragostitilor, nu te panica. Nu totul e pierdut! Inca poti salva situatia facand apel la cateva trucuri si inspirandu-te din ideile specialistilor!

citeste tot articolul
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter