Articole si informatii utile pentru firmele din Romania

Cautare

 

Articole

Goana dupa Bitcoin din Romania

In Romania, criptomonedele incep sa prinda o popularitate tot mai mare, tot mai multa lume auzind de Bitcoin si Ethereum. Potentialul tehnologiei blockchain din spatele acestora incepe sa devina tot mai cunoscut, fapt care a determinat un numar foarte mare de romani sa investeasca in aceasta piata relativ noua. 

citeste tot articolul

Afla AICI cele mai importante informatii despre criptomonede si Bitcoin, Ethereum, Altcoins

Moneda digitala a inceput sa fie din ce in ce mai populara. Cel mai cunoscut este Bitcoin, urmat de Ethereum. Sunt aproximativ 1400 de monede la ora actuala. Odata cu aparitia mai multor monede, au inceput sa apara si exchangeuri unde se pot schimba intre ele si chiar cu euro/dolar. In ultimul timp se pune accent pe legalizarea criptomonedelor, Japonia fiind prima tara care le-a legalizat. 

citeste tot articolul

Programul Start Up, o şansă pentru investitorul român

Investitorii români au la dispoziţie un instrument de finanţare extrem de generos. Începând cu luna aprilie, cei care doresc să înceapă mici afaceri se pot înscrie în noua sesiune a programului Start Up Nation. Prin bugetul de stat 2018, noua ediție a programului de finanțare a firmelor mici și mijlocii are alocate credite de angajament de 700 milioane lei, însă există posibilitatea de majorare a acestui barem la prima rectificare bugetară până la nivelul a 1,2-1,3 miliarde lei, credite de angajament, pentru contractarea noilor finanțări cu antreprenorii, finanţare prin programul Start Up Nation în 2018. Creditele de de angajament necesită însă o altă rectificare bugetară, prin care să fie transformate în credite bugetare, adică bani efectiv puși în buget.

citeste tot articolul

Parteneriat publicistic pentru publicarea de știri din Arad pe portalul Afaceri România

Portalul Afaceri România a încheiat un parteneriat publicistic menit să ajute la promovarea de știri din Arad de interes pentru cititorii săi. Afaceri România este un prestigios portal dedicat mediului de afaceri, cu numeroși cititori interesați de evoluția mediului economic și nu numai. Publicarea pe acest portal a unor informații din Arad îmbracă o paletă largă de domenii de interes, de la știri din sfera politicului, administrației, divertismentului până la promovarea unor informații legate de economie. Parteneriatul gândit de Afaceri România pentru promovarea acestui gen de știri se dovedește unul de viitor pentru larga paletă de evenimente care pot fi promovate astfel cu mult mai multă eficiență în mediul on-line.

citeste tot articolul

Pardoseli epoxidice - aplicare specializata

Solutiile profesionale dezvoltate de Romtehnochim, sub brandul Emex, au un randament foarte bun in mediul industrial, atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului in materie de aplicare. Unele solutii, cum ar fi pardoselile turnate, presupun un grad mai mare de complexitate a operatiunilor de aplicare. Romtehnochim asigura nu numai solutia tehnica, dar si echipe specializate de aplicatori, care cunosc foarte bine proprietatile solutiilor Emex, dar si instructiunile de aplicare, astfel incat rezultatul final sa fie unul calitativ si sa beneficieze de o durabilitate superioara.

citeste tot articolul

La sala organizari evenimente si nunti Baia Mare visele devin realitate

Este pur si simplu magic valul de fluturi in stomac pe care evenimentele importante din viata noastra le creeaza instant. La sala evenimente si nunti Baia Mare, intampini perectiunea unde traditia se imbina perfect cu atmosfera, unde ziua completeaza perfect magia noptii cuprinsa in momentele efemere.

citeste tot articolul

Ai grija de trupul tau prin fitness Satu Mare

Fortifica-ti sanatatea prin fitness Satu Mare contribuind puternic la cresterea metabolismului si implicit arderea caloriilor nu doar pe durata efectuarii lor. Nu lasa ca regimurile de slabire din viata ta, sa duca la scaderea masei musculare. Vino la fitness Satu Mare si urmeaza un program specific pentru marirea si armonizarea masei musculare. Este important ca tu sa te simti bine si sa fii impacat cu trupul tau. Prin fitness Satu Mare iti oferi motivatia de care ai nevoie ca sa areti perfect.

citeste tot articolul

Relaxare care-ti rasfata simturile la Centru Spa Satu Mare

Daca te-ai plictisit de monotonie si vrei ceva diferit nu mai sta pe ganduri. Vino la Centru Spa Satu Mare si incanta-ti simturile cu cele mai noi ritualuri de relaxare. Tot ce trebuie sa faci e sa fii dispus sa te recreezi. Reprezinta cea mai buna alegere atat pentru weekend cat si dupa o zi solicitanta. Centru Spa Satu Mare iti pune la dispozitie o atmosfera magica pentru relaxare completa. Aproape de centrul orasului Satu Mare dar totusi departe de agitatia cotidiana te asteapta cu o gama variata de pachete Spa. Masaj, reflexoterapie, sauna, fitness, coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, toate te asteapta cu drag la Centru Spa Satu Mare.

citeste tot articolul

Firme producatoare de mobila care ofera autenticitate alegerii perfecte

Te-ai gandit vreodata cum sa alterezi combinatiile diverse din mintea ta? Multe firme producatoare de mobila dispun de o gama variata de mobilier. Uneori asta poate fi o solutie fiindca ai din ce alege, dar alteori varietatea prea mare te poate incarca. Tot ce trebuie sa faci este sa fii perseverent si sa alegi prin calitate si autenticitate achizitionarea unor piese de mobilier prin firme producatoare de mobila care te inspira cel mai mult. Mai exista situatia in care piesele de mobilier pe care le ai deja nu se potrivesc cu modelele noi pe care le achizitionezi. Cere sfatul unor consultanti experti de firme producatoare de mobila, te vor lamuri cu siguranta.

citeste tot articolul

De ce sa renuntam la centrala termica pe gaz sau curent in favoarea unor panouri radiante

Merita sa experimentezi eficienta generata de panouri radiante, deoarece pe langa faptul ca pot fi folosite ca sursa de incalzire unica au un consum de curent redus in comparatie cu alte surse de incalzire. Pentru eficienta maxima se recomanda montarea de panouri radiante in fiecare camera. E nevoie de o investitie initiala, ca mai apoi sa beneficiezi de toate avantajele ei. Radiatiile emise sunt invizibile ochiului uman iar atunci cand intra in contact cu o suprafata rece, energia radianta este instant absorbita de atomi aflati in suprafata. Caldura generata de panouri radiante poate fi resimtita imediat.

citeste tot articolul
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Ultima pagina
 
 
Facebook Twitter