Afaceriromania: Siguranță într-o lume nesigură: asigurarea criptomonedelor cu LawyerCoin

Cautare

 

Siguranță într-o lume nesigură: asigurarea criptomonedelor cu LawyerCoin

Creat la: 2018-07-07 13:31:56

În ultimii ani, în lumea criptomonedelor au apărut numeroase probleme, de la hackeri la probleme tehnice și chiar înșelătorii. Experiențele negative au făcut ca mulți oameni să piardă o mulțime de bani și încrederea lor în această industrie a scăzut.

Astfel de evenimente triste afectează produse și proiecte de bună calitate bazate pe o tehnologie inovatoare, ceea ce face ca proiectele legitime să-și atingă mai greu întregul potențial. Oamenii încep să fie mai precauţi cu investițiile lor și acesta ar putea fi unul dintre motivele scăderilor pe care le-au avut piețele criptomonedelor în ultimele luni. Din fericire, un nou proiect realizat pe baza unei tehnologii superioare blochează intențiile de a schimba regulile jocului în defavoarea investitorilor oneşti şi îi ajută să investească în criptomonede fără teama de a-și pierde activul.

 

Soluţia este LawyerCoin

 

Ca răspuns la riscurile pieței criptomonedelor, un proiect curajos a pornit pe calea de a deveni „plasa de siguranță” în baza căreia toţi investitorii îşi doresc să îşi desfăşoare activitatea în lumea criptomonedelor. LawyerCoin permite tranzacțiile între portofelele digitale astfel încât investițiile criptomonedelor să fie 100% asigurate. Astfel, nimeni nu mai trebuie să se îngrijoreze că portofelul digital îi este hackerit, deoarece va primi din nou suma pe care am avut-o la data la care a avut loc evenimentul nefericit. Unul dintre cele mai mari riscuri este legat de investițiile ICO (ofertă monetară iniţială). Mulțumită lui LawyerCoin, în cazul în care un proiect ICO nu va atinge numărul estimat de investitori sau suma nu este suficientă pentru a continua proiectul, se va primi o compensație pentru proiect echivalentă cu 50% din suma investită.

 

Ce este LawyerCoin?

 

Fiecare persoană implicată în industria criptomonedelor a avut parte şi de experienţe negative. Unii au fost victimele hackerilor, alţii ale escrocilor sau ale unor erori tehnice. Fără o „plasă de siguranță” poate fi cu adevărat înfricoșător pentru investitori să continue să investească atunci când au avut parte de o experiență nefericită şi astfel, ei au devenit conștienţi de riscurile pierderii activelor monetare.

Potrivit site-ului propriu, LawyerCoin oferă siguranță într-o lume nesigură, ceea ce este o sarcină dificilă, dar nu imposibilă. LawyerCoin oferă servicii de asigurare pentru tranzacții și riscuri care rezultă din transferuri de criptomonede, precum și faţă de pierderi ca urmare a căderii pieței. LawyerCoin are un sistem unic, construit pe aceeași platformă ca și BTC, permițându păstrarea tokenilor în același portofel cu Bitcoin.

 

LawyerCoin este creat de specialişti

 

LawyerCoin este alimentat de tokenul LAW. Proiectul se ocupă în prezent de ICO și se poate contribui la dezvoltarea acestuia încă din stadiile incipiente prin achiziționarea de tokeni cu un preț cu discount.

În spatele LawyerCoin se află o echipă de profesioniști cu experiență în software și asigurări. În cadrul colectivului sunt specialişti cu experiență anterioară în domenii-cheie pentru dezvoltarea corespunzătoare a acestui proiect. Unul dintre ei este Marius Constantin, inginerul de securitate informatică al proiectului, care a lucrat anterior pentru BitDefender.

În concluzie, LawyerCoin este un proiect cu un potențial uriaș care intenționează să pună capăt temerii generate de riscurile pe care trebuie să le avem în vedere cu toții atunci când ne confruntăm cu industria criptomonedelor. În prezent, proiectul își desfășoară activitatea în cadrul ICO. Mai multe informații despre acesta puteţi afla pe site-ul proiectului: https://lawyercoin.eu

 
 
Facebook Twitter