Afaceriromania: S-a lansat cel mai performant exchange de pe Blockchain, Crypto Circle X Crypto Circle Exchange își propune să creeze cel mai performant exchange de pe Blockchain. Echipa care implementează proiectul este formată din specialişti din România şi Coreea de Sud. Crypto Circle Exchange a fost creat ca o variantă performantă la exchange-utile existente pe piaţa criptomonedelor, deoarece acestea au viteză mică de tranzacţionare, comisioanele mari de tranzacționare cuprinse între 0,25% și 0,3%, asistența deficitară și lentă pentru clienți. Din cauza acestor disfuncţionalităţi, au existat investitori pe piaţa criptomonedelor care s-au confruntat cu pierderea unor oportunităţi de tranzacționare.

" />

Cautare

 

S-a lansat cel mai performant exchange de pe Blockchain, Crypto Circle X

Creat la: 2018-08-25 19:09:09

Crypto Circle Exchange își propune să creeze cel mai performant exchange de pe Blockchain. Echipa care implementează proiectul este formată din specialişti din România şi Coreea de Sud. Crypto Circle Exchange a fost creat ca o variantă performantă la exchange-utile existente pe piaţa criptomonedelor, deoarece acestea au viteză mică de tranzacţionare, comisioanele mari de tranzacționare cuprinse între 0,25% și 0,3%, asistența deficitară și lentă pentru clienți. Din cauza acestor disfuncţionalităţi, au existat investitori pe piaţa criptomonedelor care s-au confruntat cu pierderea unor oportunităţi de tranzacționare.

Crypto Circle Exchange vine cu o abordare diferită prin construirea unui ecosistem unic, centrat pe nevoile clienților lor. Acesta își propune să fie o platformă credibilă, care se concentrează în special pe viteză, securitate, scalabilitate și servicii profesionale de asistență non-stop pentru clienți. Platforma are la bază o tehnologie de ultimă generație care permite peste 10 milioane de tranzacții pe secundă datorită folosirii limbajului de programare GoLang, care este extrem de rapid. Crypto Circle Exchange va avea și multe funcționalități pentru securitate, implementate special pentru a ține hackerii la distanță. Pentru menținerea stabilității criptomonedelor, vor fi utilizate în timp real programe pentru supravegherea și anti-manipularea pieței.

Echipa care implementează proiectul Crypto Circle Exchange şi-a propus să lanseze pe piață un produs bun și stabil, prin intermediul căruia utilizatorii săi pot investi fără temeri de manipulare ale pieței sau creșterea artificială a unor criptomonede. Crypto Circle Exchange va avea comisioane corecte de tranzacționare de 0.2% și posibilitatea reducerii acestora la 0.1% prin utilizarea tokenului lor construit pe platforma Ethereum, Crypto Circle X Coin, cu simbolul CCX. Tokenul poate fi folosit și pentru activarea unor funcționalități premium, precum un bot de Inteligență Artificială, grafice cu analiză tehnică, alerte pentru trading și multe altele. Pentru a sprijini noii utilizatori, Crypto Circle Exchange va furniza resurse educaționale, precum ghiduri scrise și video, dar și un live-chat disponibil 24/7.

Crypto Circle Exchange se află în prezent în cursul desfășurării de OPI (Ofertă Publică Inițială) și pentru implementarea lui, oferă spre vânzare tokenii CCX la un preț preferențial pe site-ul oficial: https://cryptocirclex.com

Este recomandat să luați deciziile de investiție bazate pe raționamentul propriu, în urma unor cercetări riguroase realizate de dumneavoastră. De asemenea, nu investiți decât bugetul de risc, care nu pune în pericol siguranța familiei.

 

 
 
Facebook Twitter