Afaceriromania: Romanii au inceput afaceri online pentru a-si suplimenta veniturile

Cautare

 

Romanii au inceput afaceri online pentru a-si suplimenta veniturile

Creat la: 2014-02-05 00:27:39

Afacerile de tip Network Marketing au cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani, datorita nevoii crescande a romanilor de a-si suplimenta veniturile. Beneficiile acestui business sunt multiple, pe langa castigurile extra, oferind posibilitatea participantilor de a-si organiza timpul alocat in functie de activitatile lor zilnice.

Pe scurt, luand parte la o afacere de tip Network Marketing, poti lucra de oriunde, oricand! Tot ce ai nevoie este o conexiune de internet, de  dorinta de a-ti pune in practica disciplina, organizarea si spiritul mercantil si de  un sfat bun in privinta carei afaceri sa iti orientezi interesul. Iar cu VoIP&PrePay, nu ai cum sa dai gres!

VoIP&PrePay este una dintre afacerile de tip Network Marketing cu cea mai mare expansiune in Romania. Demarata in data de 11 octombrie 2013, aceasta a ajuns ca in 1 februarie 2014 sa numere nu mai putin de 13.650 de membri.

Munca la domiciliu in pe net

VoIP&PrePay iti ofera posibilitatea de a te inscrie gratuit, in baza unui link de afiliat, pentru a promova produsele comercializate de firma.

Primul produs VoIP&PrePay pe care au inceput sa il  promoveze persoanele care s-au inscris in acest business dorind sa castige bani in plus este creditul pentru cartelele telefonice valabil la toti mari furnizori de retele de telefonie din Romania -  Orange, Necc Telecom, Vodafone si Cosmote -, pe considerentul ca piata cartelelor se sprijina pe 18.000.000 produse active la toti operatorii.

cartele reincarcare orange, vodafon, cosmote

Cu alte cuvinte, la  18.000.000 de cartele active furnizate de cei mai importanti trei operatori din Romania, la un consum de minimum 5 euro, rulajul este  de 90.000.000 de euro lunar!

Cu un ritm de crestere exponential oferit de VoIP&PrePay, estimarile de viitor sunt mai mult decat spectaculoase, prognoza fiind atingerea unei cote de piata de 30%, in maximum doi ani, si o crestere a numarului membrilor la uimitoarea cifra de 5.400.000.

Si nici nu e de mirare! La un consum de minimum 5 euro de persoana, vorbim de un rulaj lunar de... 27.000.000 de euro! Prin intermediul planului de bonificatie VoIP&PrePay, afacerea beneficiaza de pana la 30% din aceasta suma, adica... 8.100.000 de euro!

Pentru aceia care vor cu adevarat sa munceasca pentru a-si suplimenta veniturile si a-si creste nivelul de trai, pentru aceia care inteleg ca disciplina este esentiala pentru construirea de structuri de networkeri (nu doar de consumatori) pentru a-si atinge obiectivele, pentru aceia care stiu ca  dezvoltarea proprie este mai mult decat importanta in a-si implini visele, acesti 8.100.000 de euro reprezinta recompensa pentru intreaga retea!

Pentru mai multe informatii acceseaza acest link: http://www.12090.voipprepay.ro/promovare.html

 
 
Facebook Twitter