Afaceriromania: Pardoselile epoxidice ca alternativa speciala

Cautare

 

Pardoselile epoxidice ca alternativa speciala

Creat la: 2014-11-26 19:48:28

Pardoselile epoxidiceau aparut ca o necesitate generala atat pentru frumos, cat si pentru eficienta si rentabilitate. Acestea sunt produse profesionale, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, reprezentand o alternativa superioara la finisajele obisnuite ale pardoselilor clasice cunoscute.

pardoseli epoxidice

De ce sunt considerate pardoselile epoxidice speciale?

 Pentru ca asigura o serie de caracteristici, ce pot greu pot fi gasite intr-un singur produs, dintre care vom enumera cateva: sunt economice, asigura protectie mare, au aderenta superioara la suport, sunt rezistente si stabile la variatii de temperatura si trafic intens, rezista bine atat in medii acide cat si alcaline, sunt hidroizolante, pot fi personalizate, asigura un efect decorativ special; fara sa vorbim de proprietatile industriale, ca rezistenta la coroziune, la actiunea unor agenti chimici, la ceata salina, si multe altele.

 

Ce fac pardoselile epoxidice?

In primul rand protejeaza pardoseala, apoi o decoreaza asa cum doreste beneficiarul, de multe ori rezultatul final fiind de-a dreptul uimitor, si nu in ultimul rand asigura o mare rezistenta in timp.

 

Calitatile speciale si caracteristicile pardoselilor epoxidice le recomanda atat pentru zonele rezidentiale, industriale, comerciale cat si pentru zonele municipale.

Exista mai multe metode de aplicare a pardoselilor decorative epoxidice, dintre care cele mai cunoscute sunt: prin turnare si intindere cu tragatoare reglabile, sau multistrat. In ambele cazuri pregatirea suportului este cruciala, pentru ca aplicarea se face doar dupa ce suportul este perfect stabil, impregnat si sigilat. Desigur, indemanarea echipei de aplicatori face ca rezultatul final sa fie unul pe masura proprietatilor produsului.

 

Pardoselile epoxidicese gasesc intr-o mare varietate de culori, iar aspectul final poate fi lucios, semigloss sau mat cu o textura perfect lisa, oglinda sau cu efecte gen "coaja de portocala". Este o tehnica originala, care castiga adepti si teren si in tara noastra, din ce in ce mai mult

.

Ce trebuie sa stim despre avantajele pardoselilor epoxidice?

Beneficiul imediat, direct, al utilizarii acestor produse este costul foarte redus pentru intretinere si curatare, cu economii financiare, pe durata, substantiale. Un alt beneficiu, este adevarat indirect, dar  important, este acela ca se elimina riscurile de contaminare a alimentelor, aparatelor, deci un beneficiu pentru sanatate. Foarte important de retinut este faptul ca pardoselile epoxidice nu prezinta pericol pentru mediul inconjurator, ele fiind absolut inofensive dupa incheierea procesului chimic de polimerizare.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina dedicata acestui produs,  pagina de contact a site-ului, sau datele de contact de mai jos:

 

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

 

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

 
 
Facebook Twitter