Afaceriromania: Oryx lanseaza campania de Airdrop OryxCash În dorința de a crea un sistem financiar complet și de a da înapoi comunității, Oryx lansează campania de Airdrop pentru moneda OryxCash – moneda cheie, susținută de active reale prin acțiuni în companii de tip startup.

Evenimentul se concentrează pe creșterea gradului de conștientizare cu privire la platforma OryxCash, iar ca o apreciere pentru sprijin, Oryx oferă monede OryxCash în valoare de 15 USD pentru utilizatorii noi și existenți.

" />

Cautare

 

Oryx lanseaza campania de Airdrop OryxCash

Creat la: 2018-09-11 00:00:00

În dorința de a crea un sistem financiar complet și de a da înapoi comunității, Oryx lansează campania de Airdrop pentru moneda OryxCash – moneda cheie, susținută de active reale prin acțiuni în companii de tip startup.

Evenimentul se concentrează pe creșterea gradului de conștientizare cu privire la platforma OryxCash, iar ca o apreciere pentru sprijin, Oryx oferă monede OryxCash în valoare de 15 USD pentru utilizatorii noi și existenți.

Detaliile despre această campanie sunt prezentate mai jos:

Recompensă: 3 monedă OryxCash pentru finalizarea acțiunilor Airdrop

Recompensa recomandării: 2 monede OryxCash pe referință

Reguli

1. Toți abonații invitați TREBUIE să fie oameni reali (falsurile nu sunt permise).
2.Toți abonații invitați ar trebui să rămână în comunitate până la sfârșitul vânzării monedelor
3.Trebuie să vă alăturați comunității de Telegram
4. Trebuie să urmariti pagina de twitter și sa dati retweet la postarea fixata
5. Urmați instrucțiunile / sarcinile date de Airdrop Bot: https://t.me/OryxianBot

Ce este OryxCash?

OryxCash este o monedă digitală hibridă cu active, care va permite investitorilor să achiziționeze acțiuni în potențiale startups. Există un mecanism adecvat pentru a determina potențialul unor astfel de companii care urmează să fie realizate de către Comitetul de Investiții alcătuit din: Venture Capitalists, experți Fintech, profesioniști din AI, IoT și Blockchain și Oryx Advisory Board. De asemenea, 30% din voturi vor fi decise prin votul Democratic – o caracteristică care permite titularilor OryxCash să decidă să voteze dacă vor investi sau nu în startup.

Ce face OryxCash să iasă în evidență printre concurenți?

Moneda OryxCash este susținută de active cu valoare reală prin investiții în companii potențiale și în companii din stadiu incipient. Spre deosebire de criptomonedele tradiționale care se bazează exclusiv pe aprovizionarea pieței și pe hype-ul cererii pentru a-și defini valoarea, OryxCash va fi susținut de startupuri și companii în care a fost investit. Mai mult, pe măsură ce valoarea acestor startupuri crește, deținătorii de monede OryxCash ar avea dreptul să primească dividende sub formă de OryxCoin – moneda de captură a veniturilor și utilitară în ecosistem.

Conceptul este simplu. Startupurile cresc, veți obține profituri în

OryxCoin, care este deja o monedă listată pe două exchangeuri crypto. Acum aveți libertatea fie să tranzacționați această monedă, fie să o cheltuiți direct pe platformele utilitare.

Cum să participați?

Botul nostru inteligent de Telegram vă va ajuta în acest proces. Vă va oferi pașii pe care trebuie să îi urmați. Urmând toate etapele și abonându-vă cu succes, vă veți face eligibile să primiți 3 monede OryxCash cu valoare totală de 9 USD.

Puteți câștiga mai multe monede OryxCash adresându-vă prietenilor și familiei. Pentru fiecare trimitere făcută prin link-ul dvs. unic de afiliere oferit de Airdrop bot, primiți 2 monede OryxCash.

Acesta este link-ul: https://t.me/OryxianBot

Linkuri Importante:
Grupul oficial OryxCash pe Telegram: https://t.me/oryxianofficialgroup
Urmăriți OryxCash pe Twitter: https://twitter.com/oryxianofficial
Urmăriți OryxCash pe Facebook: https://www.facebook.com/oryxianofficial/
Urmăriți OryxCash pe Instagram: https://www.instagram.com/oryxianofficial/
Notă: Urmăriți toți pașii oferiți de Airdrop Bot. Nu postați adresa de wallet în grupul de Telegram/chat.

Bonus de Recomandare: Recomandare va fi răsplătită cu 2 OryxCash Coins pentru fiecare prieten.

Cine este eligibil pentru Oryx Airdrop?

Toți utilizatorii sunt eligibili pentru Oryx Airdrop atâta timp cât toți pașii sunt completați. Membrii existenți sunt, de asemenea, eligibili pentru Airdrop. Bonusurile de aderare și de recomandare vor fi oferite utilizatorilor noi.

Când primesc monedele mele OryxCash?

Monedele OryxCash vor fi distribuite după ce v-ați înregistrat cu succes în tabloul de bord cu completarea KYC și ați generat portofelul nostru OryxCash. Fiecare monedă OryxCash este în valoare de 3 USD.

Data de inceput:

Evenimentul Airdrop începe la 3 septembrie 2018. Pentru mai multe informații, urmați acest link: https://oryxian.com

 
 
Facebook Twitter