Afaceriromania: O afacere de succes în România: Dailani Beauty, unic importator pentru Mad4EyeBrows, fardul cel mai căutat de femeile din întreaga lume makeup derulează o afacere de succes în România. Firma comercializează un produs cosmetic revoluţionar, Mad4EyeBrows, un fard semipermanent de sprâncene. Acesta este folosit de femeile din întreaga lume pentru a avea, în doar 60 de secunde, sprâncene de vedetă.

" />

Cautare

 

O afacere de succes în România: Dailani Beauty, unic importator pentru Mad4EyeBrows, fardul cel mai căutat de femeile din întreaga lume

Creat la: 2018-06-20 23:43:14

Dailani Beauty, un importator de produse cosmetice şi makeup derulează o afacere de succes în România. Firma comercializează un produs cosmetic revoluţionar, Mad4EyeBrows, un fard semipermanent de sprâncene. Acesta este folosit de femeile din întreaga lume pentru a avea, în doar 60 de secunde, sprâncene de vedetă.

Mad4EyeBrows acţionează ca extensii instante de sprâncene. Este perfect pentru îngroşarea, prelungirea şi umplerea sprâncenelor pentru a obţine o formă perfectă a sprâncenei. Aceasta functionează prin sculptarea sprâncenei cu o pigmentare de culoare fină de pulbere. Utilizat zilnic, produsul va dura până la 350 de aplicări şi se va potrivi perfect pentru acoperirea rădăcinilor crescute de păr.

Femeile care l-au folosit spun că este fardul pe care l-au căutat pentru a se putea aranja singure, acasă. Printre beneficiile Mad4EyeBrows este faptul că poate fi aplicat în numai 60 de secunde.  Mad4EyeBrows este format din fibre. Utilizează o pulbere minerală foarte fină, acoperă parul gri şi este rezistent la stropi şi sudoare. Mad4EyeBrows este perfect pentru modelare, perfect pentru adăugarea grosimii,
perfect pentru adăugarea lungimii, perfect pentru umplerea golurilor şi perfect pentru sculptare. Mad4EyeBrows foloseşte o perie pentru extensia instantă a sprâncenei. Este un fard uşor de utilizat şi poate fi aplicat independent. Mad4EyeBrowsdurează până la 350 de aplicări şi acoperă rădăcinile crescute. Din momentul deschiderii, expiră după 12 luni.

 

Mad4EyeBrows este un fard uşor de utilizat. Se agită bine de fiecare dată înainte de utilizare. Apoi, se aplică Mad4EyeBrows în zona sprâncenelor. Se foloseşte peria, cu care se va aplica fardul prin mişcări  înainte şi înapoi, astfel încât fibrele să se prindă de piele şi de firele de sprâncene, creând instant sprâcene frumoase. Se începe cu partea plată a aplicatorului şi pentru a contura colţul sprâncenei, se poate roti aplicatorul pentru a putea lucra cu vârful acestuia. Daca se doreşte, se pot peria sprâncenele şi cu o perie de sprâncene. Pentru a curăţa sprâncenele, se utilizează demachiantul.

 

Mad4EyeBrows poate fi achiziţionat în România doar de la Dailani Beauty, unic importator, care este specializat pe importul de produse cosmetice şi makeup.

 
 
Facebook Twitter