Afaceriromania: Nihilo Coin este noua criptomoneda care vine in ajutorul antreprenorilor romani

Cautare

 

Nihilo Coin este noua criptomoneda care vine in ajutorul antreprenorilor romani

Creat la: 2018-05-17 00:48:21

Aparitia tehnologiei blockchain reprezinta o inovatie cu multiple beneficii pentru antreprenorii din intreaga lume. Prin folosirea unui sistem descentralizat accesibil tuturor, care ofera transparenta, siguranta si posibilitati nenumarate de utilizare a acestuia, aceasta tehnologie a deschis calea multor proiecte care ofera o alternativa imbunatatita a multor produse si servicii din mediul online.

Prima criptomoneda a fost Bitcoin, care a putut fi achizitionata initial la pretul de 2 centi, care in luna decembrie a anului trecut a ajuns sa valoreze si 20 000 dolari, fapt care a creat o dorinta a multor oameni de a cauta si a gasi „urmatorul Bitcoin”. Dupa Bitcoin, au aparut si alte criptomonede, cum ar fi Ethereum sau NEO, insa exista mult loc de imbunatatire, pe care multe proiecte incearca sa le aduca. Un proiect promitator cu un potential urias este Nihilo Coin, care are toate sansele ca in timp, sa ajunga o criptomoneda de top.

Astfel, a treia generatie de criptomonede, Nihilo Coin, ofera posibilitatea de transfer instant intre doi terti, prin intermediul propriului algoritm blockchain, PoS. Pentru a rezolva una dintre problemele majore existente printre celelalte criptomonede, anume volatilitatea crescuta a pretului, Nihilo pune la dispozitia comunitatii sale primul marketplace online care foloseste o imbinare dintre sistemul bancar si blockchain pentru comertul electronic. Vorbim aici practic de o alternativa mult imbunatatita a altor platforme de comert electronic existente, precum ar fi eBay, Alibaba sau Amazon. Mentinerea stabilitatii pretului va incuraja adoptarea acestei criptomonede de catre multi utilizatori si institutii financiare.

La fel ca si in cazul altor criptomonede de top, Nihilo Coin poate fi minat si stocat in propriul portofel, oferind beneficii celor care isi tin cel putin 10 unitati din aceasta criptomoneda in portofel pe o perioada mai lunga.

Aceasta criptomoneda nu a trecut prin faza de ICO (initial coin offering) prin care trec multe alte criptomonede sau proiecte care folosesc tehnologia blockchain. Cu toate acestea, are o echipa puternica formata din profesionisti in spate, care incheie zilnic parteneriate puternice, care in timp vor facilita o dezvoltare puternica a acestui proiect. Momentan, aceasta criptomoneda este listata pe doua exchangeuri de unde poate fi achizitionata la pretul de 0.15 dolari, insa in cateva luni, valoarea acesteia va avea o crestere puternica, favorizata de parteneriatele incheiate care isi vor face efectul. Nihilo Coin este un adevarat pioner printre celelalte criptomonede, datorita parteneriatului recent incheiat cu fondatorii Oryx Cash ICO, un fond de investitii care are licenta cripto-bancare pentru Olanda, Uruguay, Peru si Puerto Rico. Grupul acesta este parte a companiei elvetiene EST Capital AG. Astfel, avand aceasta licenta bancara pentru tranzactionarea acestei criptomonede, Nihilo Coin are toate sansele sa fie listat in curand pe cele mai puternice exchangeuri din lume, iar investirea in aceasta criptomoneda in momentul de fata, cand valoarea ei este foarte mica, va putea aduce un profit imens pe termen lung.

Totusi, inainte de a lua orice decizie de investitie, trebuie sa aveti in vedere riscurile uriase existente in aceasta industrie. Prin urmare, nu este recomandat sa investiti bani care pot afecta siguranta familiei dumneavoastra, ci se recomanda folosirea unui buget de risc. Nihilo Coin este un proiect promitator, cu un potential urias, care poate fi utilizat in viitorul apropiat de multe afaceri cu capital strain si romanesc. In momentul de fata, avand o valoare de doar 0.15 dolari, este o ocazie extraordinara e a investi in aceasta criptomoneda, aflata inca in plina evolutie.

Puteti citi pe site-ul lor oficial mai multe despre Nihilo Coin, pentru a putea lua o decizie documentata: https://www.nihilo.spaceDe asemenea, mai multe informatii pot fi gasite si in documentul „White Paper” al proiectului: https://www.nihilo.space/pdf/nihilo-whitepaper-march-8.pdf

 
 
Facebook Twitter