Afaceriromania: KAASY.AI - algoritmi cu inteligență artificială pe Blockchain Blockchainul și inteligența artificială sunt două trenduri tehnologice care, deși sunt inovatoare, au potențialul să devină revoluționare atunci când sunt în simbioză. Ambele servesc în a-și spori reciproc performanțele și oferă în același timp oportunități de o mai bună supraveghere și responsabilitate. Chiar dacă cele două tehnologii au părți și aplicații extrem de diferite în curs de dezvoltare, cercetătorii au discutat și explorat combinația lor, care s-a dovedit a fi extrem de productivă. Datorită naturii sale decentralizate, blockchain-ul are un potențial de a neutraliza riscul ca monopol de inteligență artificială și abilitatea de a controla una din cele mai puternice și periculoase tehnologii cunoscute omenirii.

" />

Cautare

 

KAASY.AI - algoritmi cu inteligență artificială pe Blockchain

Creat la: 2018-07-16 23:11:22

Blockchainul și inteligența artificială sunt două trenduri tehnologice care, deși sunt inovatoare, au potențialul să devină revoluționare atunci când sunt în simbioză. Ambele servesc în a-și spori reciproc performanțele și oferă în același timp oportunități de o mai bună supraveghere și responsabilitate. Chiar dacă cele două tehnologii au părți și aplicații extrem de diferite în curs de dezvoltare, cercetătorii au discutat și explorat combinația lor, care s-a dovedit a fi extrem de productivă. Datorită naturii sale decentralizate, blockchain-ul are un potențial de a neutraliza riscul ca monopol de inteligență artificială și abilitatea de a controla una din cele mai puternice și periculoase tehnologii cunoscute omenirii.

Faceți cunoștință cu KAASY.AI

 

Blockchainul și rețeaua KaaS definesc infrastructura într-un sistem democratizat, bazat pe orientarea aptitudinii globale a sistemului computerizat de inteligență artificială și pe hardware-ul existent, acum fiind folosit pentru minarea criptomonedelor. Scopul său este utilizarea puterii de calcul rămasă, compusă din resturile GPU și CPU, pentru rezolvarea algoritmilor pentru a ajuta la construirea și stocarea unei baze de date AI cu cunoștințe și abilități destinate reutilizării.

Astăzi, mii de sisteme computerizate sunt utilizate pentru minarea criptomonedelor, dar nici GPU-urile și nici celelalte componente ale RIG-urilor nu au fost construite special în acest scop. Din acest motiv, multe dintre resursele care sunt disponibile pe acele sisteme rămân neutilizate. Atunci, problema care se pune este următoarea: care este soluția?

KAASY.AI este o platformă care vă ajută să utilizați mai bine calculatorul. KAASY.AI dorește să creeze un blockchain de cunoștințe disponibil public, în care utilizatorii pot executa atât sarcini asincrone cât și sincrone folosind terminalul ales. Codul open-source poate fi forked pentru a crea blocuri de cunoștințe private pentru sarcini care pot implica probleme de confidențialitate și alte restricții de date.

RIG-ul existent de minare GPU va mina criptomonede în timp ce va realiza și alte procese, precum machine learning și folosirea puterii de co-procesare, fiind recompensat pentru ambele activități, făcând RIG-ul mai profitabil. Sistemul va produce "machine skills" care vor fi utilizate în noul dataset. Acest proces funcționează pe o infrastructură distribuită As-A-Service architecture și reprezintă „coloana vertebrală” a KAASY, sistemul decentalizat de inteligență artificială asistat care poate îndeplini procese pe care le inserezi. Aplicațiile inteligenței artificiale funcționează utilizând procesul cu nucleele GPU-ului și CPU-ului de-a lungul rețelei, în timp ce stochează cunoștintele și aptitudinile create în run-time, într-o structură de stil blockchain data, optimizat pentru reutilizare. Acest lucru va crește productivitatea oricărei persoane care utilizează rețeaua, dându-le șansa să intreprindă sarcini mai importante decât cele mondene și deja automate. Profiturile din minat vor fi mai profitabile la început, dar profiturile obținute de o abilitate mult mai căutată vor depăși rapid profitabilitatea din minat. Recompensele vor fi câștigate de cei care au adăugat abilitatea în blockchain. Recompensele abilităților sunt emise automat ori de câte ori una sau mai multe abilități sunt combinate într-o abilitate nouă, mai complexă.

O diferență majoră între blockchain-ul KaaS și actuala arhitectură a blockchainurilor va fi abilitatea de a confirma corectitudinea unei adrese înainte de a trimite fonduri. Ea funcționează reciproc pentru ambele părți în cadrul unui transfer. Acest lucru va facilitata un blockchain mai curat, în care monedele nu sunt pierdute datorită introducerilor greșite ale adreselor de destinație.

Dezvoltarea acestui sistem complex este finanțat în cadrul ICO. Perioada de invesțitie a tokenului în ICO începe din 1 iulie 2018 și se va finaliza pe 20 septembrie 2018. În cazul în care hard cap-ul este atins, perioada se va finaliza în acel moment. Scopul ICO este de a finanța prima etapă de dezvoltare, permițând în același timp investitorilor să obțină o rentabilitate a investiției mai bună decât să dețină criptomonedele. Tokenul KAAS va fi singura criptomonedă în care utilizatorii vor plăti pentru timpul de procesare, pentru îndeplinirea anumitor sarcini prin intermediul unei infrastructuri decentralizate.

 

O echipă de specialiști a creat KAASY.AI.

 

În spatele acestui proiect se află o echipă tânără, dar foarte bine pregătită, vizionară și ambițioasă formată din specialiști internaționali.

Anton Deliamure este co-fondator și dezvoltator al KAASY.AI. Are 13 ani de experiență în software-ul încorporat, în schema electronică și proiectarea PCB, în software-ul pentru minat și ca dezvoltator hardware.

Marius Morra este CSO și co-fondator al acestui proiect. Marius este, de asemenea, co-fondator al LDV Crypto Bank, un crypto entuziast și un antreprenor de mult timp în investițiile în fonduri europene.

Directorul executiv al KAASY este Sabin Simionescu. Este un programator experimentat, antreprenor, miner de criptomonede, profesor și web-developer. De asemenea, este și un co-fondator al kaasy.ai, a dezvoltat portofele și soluții de plată, API-uri și algoritmi de tranzacționare. Experiența sa principală constă în dezvoltarea de produse online și optimizarea afacerilor.

Scopul pe termen scurt și mediu ale acestui proiect constă în unirea unei comunități mari de specialiști în inteligență artificială, într-un proiect care le oferă fiecăruia o voce care să exprime direcțiile în care doresc dezvoltarea inteligenței artificiale, în timp ce scopul final este dezvoltarea infrastructurii (software și hardware), în care fiecare persoană poate avea un asistent personal AI, adaptat activităților sale, cu cunoștințe private salvate privat, dar cu abilități inter-compatibile care pot fi replicate de la un AI la altul.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, puteți vizita website-ul (https://www.kaasy.ai/)  și să citiți WhitePaper-ul (https://www.kaasy.ai/#whitepaper) lor.

 

 
 
Facebook Twitter