Afaceriromania: Goana dupa Bitcoin din Romania

Cautare

 

Goana dupa Bitcoin din Romania

Creat la: 2018-04-20 10:27:21

In Romania, criptomonedele incep sa prinda o popularitate tot mai mare, tot mai multa lume auzind de Bitcoin si Ethereum. Potentialul tehnologiei blockchain din spatele acestora incepe sa devina tot mai cunoscut, fapt care a determinat un numar foarte mare de romani sa investeasca in aceasta piata relativ noua. 

 

Foarte multe persoane considera ca aceasta este o sansa comparabila cu momentul cand internetul a devenit popular si oportunitatile aduse de acesta. Odata cu inceputul anului 2018, a inceput o adevarata dezbatere pentru reglementarea de catre guverne a acestei industrii, fapt care a determinat si importanti oameni de afaceri din lume sa inceapa tranzactionarea acestora.

La o analiza mai atenta, am descoperit o sursa foarte utila de informare, in limba romana, ideala pentru romanii aflati la inceput de drum ina cest domeniu. Revista GoanaDupaBitcoin.ro este una dintre primele publicatii online romanesti care abordeaza intr-un mod profesionist criptomonedele. A fost fondata in februarie 2015 de catre Ike Onita, un antreprenor entuziasmat care si-a propus sa creeze o comunitate pentru cei care doresc sa invete mai multe despre aceasta tehnologie.

Pe platforma online creata de acesta, se pot gasi informatii pretioase pentru toti cei implicati, sub o forma sau alta, in aceasta industrie si pret bitcoin. De la cursul valutar la zi BTC/RON, BTC/EUR si BTC/USD si analize de pret realizate de profesionisti in domeniu, pana la ghiduri pentru cei aflati la inceput de drum in aceasta „goana dupa Bitcoin”, aceasta publicatie isi indeplineste cu succes in fiecare zi scopul de a informa romanii despre acest domeniu.

Totodata, este si o sursa utila de informare pentru persoanele active, care urmaresc cu interes si evenimentele din acest segment, deoarece site-ul este prevazut si cu o sectiune speciala, dedicata acestora.

Un lucru de apreciat este initiativa acestui site de a expune falsurile, pentru a putea ajuta lumea sa aiba informatia asupra proiectelor care au ca scop frauda si SCAM-ul. Astfel, este mai usor sa va feriti de inselaciunile deloc putine care exista in aceasta industrie.

Plecand de la un numar de 230 de vizite lunare in anul 2015 si ajungand la peste 138k de vizite lunare, aceasta publicatie are peste 1700 de articole scrise cu scopul de a informa si educa romanii despre toate aspectele acestei industrii.

Probabil va intrebati de ce am ales pe Afaceri Romania sa abordam tema Bitcoinului pe platforma noastra. Ca argument al acestei actiuni se afla importanta unei afaceri de a tine pasul si de a se adapta la noile tendinte de pe piata, pentru a putea prospera indiferent de vremuri.

In urma cu multi ani, odata cu dezvoltarea internetului, afacerile care si-au facut simtita prezenta online prin intermediul unui website au avut un avantaj in fata concurentei. La fel s-a intamplat si ulterior, cand s-a constientizat importanta interactiunii cu clientul final, cand s-a dezvoltat prezenta in Social Media. In prezent, tendinta inclina spre inovatia tehnologica cunoscuta sub numele de Blockchain, care prinde tot mai multa popularitate datorita transparentei si securitatii pe care o ofera. Antreprenorii deschisi si informati, care vor implementa aceasta tehnologie in cadrul companiilor pe care le conduc, vor fi cu un pas inaintea celorlalti, insa este important sa tinem cont de toate datele acestei situatii, atat cele pozitive, cat si cele negative.

Cand vine vorba despre criptomonede, exista mai multe metode de a multiplica investitia. Ele se pot mina cu ajutorul aparaturilor performante de ultima generatie, insa un profit serios poate fi obtinut doar la o minare la scala industriala, datorita consumului ridicat de curent.

O alta metoda este tranzactionarea criptomonedelor pe exchangeuri. Japonia este prima tara din lume care a reglementat criptomonedele si care are exchangeuri aprobate de guvernul lor. Insa, aceasta metoda prezinta un potential risc, deoarece exista fluctuatii mari de pret si orice informatie este pretioasa pentru a specula in ce directie se va indrepta valoarea unei monede. Secretul este sa cumparati ieftin si sa vindeti scump.

O a treia metoda este investirea in proiecte noi, cunoscute sub numele de ICO (Initial Coin Offering). Insa si aceasta metoda are riscurile ei. Exista multe persoane care isi doresc sa profite de buna credinta a oamenilor si lanseaza proiecte false, SCAM-uri, sau doar profita de naivitatea noilor veniti, oferindu-le asa zise „ocazii”, in care pot cumpara monedele noi inainte de listare la discounturi speciale.

Noi nu recomandam sa investiti banii care asigura siguranta familiei dumneavoastra in acest domeniu, ci doar banii de risc, pe care sunteti dispusi ca in cazul unei alegeri nepotrivite, sa ii pierdeti, datorita riscurilor imense din acest domeniu si a fluctuatilor mari de pret.

Dupa cum se poate observa, in acest domeniu, este foarte important sa fiti la curent cu informatiile de ultima ora, pentru a putea lua cea mai buna decizie. In acest scop, platforme online precum GoanaDupaBitcoin.ro, una dintre cele mai vechi si importante surse de informare pentru romani, sunt ideale pentru a putea lua cea mai buna decizie de investitie.

 

 

 
 
Facebook Twitter