Afaceriromania: De ce sa renuntam la centrala termica pe gaz sau curent in favoarea unor panouri radiante

Cautare

 

De ce sa renuntam la centrala termica pe gaz sau curent in favoarea unor panouri radiante

Creat la: 2014-11-30 14:00:20

Merita sa experimentezi eficienta generata de panouri radiante, deoarece pe langa faptul ca pot fi folosite ca sursa de incalzire unica au un consum de curent redus in comparatie cu alte surse de incalzire. Pentru eficienta maxima se recomanda montarea de panouri radiante in fiecare camera. E nevoie de o investitie initiala, ca mai apoi sa beneficiezi de toate avantajele ei. Radiatiile emise sunt invizibile ochiului uman iar atunci cand intra in contact cu o suprafata rece, energia radianta este instant absorbita de atomi aflati in suprafata. Caldura generata de panouri radiante poate fi resimtita imediat.

Fiindca facturile generate de utilitati sunt exorbitante si te impiedica sa economisesti bani, iti recomandam sa incerci sursa de incalzire cu panouri radiante care sunt foarte usor de instalat in absolut orice tip de incapere. Utilitatea generata de panouri radiante ofera un concept nou pentru sanatatea familiei tale ajutand la eliminarea igrasiei si a fumului de tigara. 

 

Are efecte benefice pentru sanatate, elimina bacteriile si microbii si regleaza eficient umiditatea din incapere. Daca te-ai saturat de calorifere si tevi sau traditionala centrala ocupa un spatiu prea mare, atunci sursa de incalzire cu panouri radiante a fost creat special pentru locuinta ta.

Degaja o cantitae de caldura maxima la costuri minime. Specialistii in domeniu prezic o durata de viata lunga si un consum cu pana la 50 % mai mic in ceea ce priveste eficienta de incalzire cu panouri radiante.

Sanatatea noastra si a familiei noastre e esentiala si e important sa avem grija de ea. Prin montarea de panouri radiante beneficiem de stimularea si eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular.

 

 
 
Facebook Twitter