Apartamente Mamaia, Constanta
0 punctede departajare

Apartamente Mamaia

Turo SRL

Contact:
Adresa: mamaia, Constanta, Constanta
Telefon: 0736913385
Fax: 0736913385
Detalii Apartamente Mamaia (Turo SRL)

Turo.ro este o platforma de rezervari online in Romania care faciliteaza rezervarea individuala la camere de hotel, camere la vile si pensiuni, precum si rezervarea in intregime a unei unitati de cazare, in cazul apartamentelor, ce nu se pot rezerva per camera. Infiintat in 2008, Turo.ro garanteaza cele mai bune tarife la rezervarea online a camerelor de hotel, pensiuni si vile, precum si rezervarea de apartamente.

Pentru turisti , garantam cele mai bune tarife la oferte de cazare diferite in Romania. In plus, nu platiti niciun comision sau taxa pentru rezervare. Turo.ro garanteaza protectia datelor dvs. personale si cele ale cardului dvs. de credit prin utilizarea unui sistem securizat de tip SSL.

Pentru hotelieri ,Turo.ro ofera o platforma integrata proprie de administrare a unitatilor de cazare, hotelurilor, servicii de asistenta permanenta privind imbunatatirea ofertei si astfel, optimizarea veniturilor, tehnologii de ultima ora in domeniul procesarii de rezervari si inovatii privind securitatea transferului de date.

Apartamente Mamaia. Oferte cazare la apartamente Mamaia. adresa, poze, opinii turisti, rezervari lacele mai mici tarife. oferta reduceri de pana la 50%. rezerva direct!

Cuvinte cheie:
apartamente mamaia, rezervari apartamente mamaia, cazare apartamente mamaia, oferte cazare apartamente mamaia, cele mai bune tarife la oferte de cazare diferite in Romania
Domenii de activitate:
TURISM
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
967
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter