Amenajari de exterior, peisagere, Bucuresti
1 punctde departajare
Harmony Design

Amenajari de exterior, peisagere

Harmony Design

Contact:
Adresa: str. Splaiul Unirii, nr. 8, bl. B4, sc. 3, ap. 67, sector 4, Bucuresti, 040032, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 40756199089
Fax: 40318003398
E-mail: harmony.design.mobilier@gmail.com
Adresa web: http://harmonydesign.ro
Detalii Amenajari de exterior, peisagere (Harmony Design)
Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate. Harmony propune branduri de prestigiu si solutii complete pentru amenajarea de: gradini, terase, spatii de trecere. Mobilierul pentru terase are o structura metalica din otel electro-polizat, perne acoperite cu textalen si spuma cu uscare rapida, aluminiu anodizat si sticla ceramica.

Harmony Design introduce pe piata locala branduri de prestigiu din segmentele lux si premium: Manutti si Welzel Collections, precum si branduri de accesorii OUTDOOR, FatBoy si NAMGRASS.

Pentru segmentul de piata lux, Harmony Design propune brandul de mobilier Manutti, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier exterior. Manutti se impune prin varietatea larga de texturi si asimilarea continua de noi tehnologii.Colectiile se remarca prin designul versatil al produselor si prin atentia deosebita acordata detaliilor si finisajelor. Din acest motiv mobilierul Manutti are avantajul de a putea fi utilizat atat in gradina cat si in spatiile de trecere din casa. Toate gamele au fost special concepute din componente modulare pentru diferite situatii si necesitati de amenajare.

Servicii

Aceasta sectiune se adreseaza profesionistilor arhitecti, ingineri, designeri, constructori si profesionistilor HORECA. Cu ajutorul contului gratuit puteti obtine informatii suplimentare privind produsele noastre. Pentru a nu va irosi timpul, si a obtine informatii rapide si exacte, cereti informatii despre produsul ales marcand cu click poza. In aceeasi zi echipa de vanzari HarmonyDesign va va trimite pe e-mail oferta de pret impreuna cu toate informatiile despre produs. Orice poza din catalog poate fi interogata/marcata si trimisa prin e-mail la HarmonyDesign pentru a cere informatii suplimentare.

HarmonyDesign ofera:
- Serviciul de inchiriere mobilier si decoratiuni pentru diverse evenimente, lansari, reclame TV, filme, teatru
- Consultatii gratuite pentru amenajari interioare pentru clientii HarmonyDesign
- Montare gratuita a articolelor de mobilier pentru clientii HarmonyDesign

Pe acei profesionisti care vor sa interactioneze cu noi: arhitecti, ingineri, designeri, constructori si profesionisti din segmental HORECA, ii asteptam la sediul nostru pentru a ne cunoaste. Ne puteti scrie pe adresa de mail elena.suciu@harmonydesign.ro si va vom raspunde in timp real si vom stabili o intalnire.
Cuvinte cheie:
mobilier living, imagini gradini, schite case lumanari, decorative amenajari, interioare living, amenajare living, mobilier bar, amenajari case, case cu etaj, scari interioare din lemn, decoratiuni interioare, sezlonguri, tabureti, mobila sufragerie, mobila living, mobila, dormitor, mobilier terase, amenajari terase, umbrele terase, corpuri iluminat,
Domenii de activitate:
MOBILA > La comanda
MOBILA > mese si scaune
MOBILA > Mobilier bar si restaurant
MOBILA > Mobilier bucatarie
MOBILA > Mobilier dormitor
MOBILA > Mobilier spatii comerciale
MOBILA > Mobilier sufragerie, living, biblioteci
MOBILA > Mobilier tineret
MOBILA > Tapiterie, capse si capsatoare
MOBILIER > inox si sticla
MOBILIER > pt decoratiuni exterioare si interioare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2261
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter