Agentie Publicitate Outdoor, Drobeta Turnu-Severin
0 punctede departajare

Agentie Publicitate Outdoor

S.C X SPOT MEDIA S.R.L

Contact:
Adresa: blv. Tudor Vladimirescu, nr.147, Drobeta Turnu-Severin, Mehedinti
Telefon: 0352405658
Fax: 0352405657
Detalii Agentie Publicitate Outdoor (S.C X SPOT MEDIA S.R.L)

Suntem o companie cu o vasta experienta in domeniul publicitatii stradale, ce isi reprezinta clientii cu devotament si profesionalism prin intermediul expunerii de tip outdoor a reclamelor la produse ce pot face o foarte buna impresie prin design si stil, chiar si in lipsa unui manager pentru recomandari.

Traind in vremurile in care timpul este o problema, iar vizionarea reclamelor la televizor sau computer scade considerabil, cel mai mare impact asupra consumatorului il au reclamele spontane amplasate in zone circulate si cu vizibilitate mare, acestea putand ramane in memoria trecatorilor cu mare usurinta.

Spot Outdoor are ca obiectiv initierea si promovarea campaniilor de publicitate stradala prin intermediul:

  • retelelor de panouri outdoor,
  • a panourilor de tip backlit, backlight, oferind o gama variata de unde va puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine produsului pe care doriti sa il promovati.

Alegem cu grija locul in care amplasam panourile precum si durata de expunere a mesajului! De ce ? Deoarece campaniile initiate de Spot Outdoor sunt stabilite in functie de stimulii vizuali la care raspunde organismul , astfel incat rezultatele sa aiba un efect maxim.

X SPOT MEDIA S.R.L este o agentie de publicitate outdoor, care isi desfasoara activitatea pe raza a 10 judete,in peste 25 orase, la cele mai avantajoase preturi.


In oferta noastra se regasesc :

  • panouri publicitare,
  • panouri stradale,
  • directionale,
  • mesh-uri,
  • panouri backlight,unipol,bilboard,citylight.


Cuvinte cheie:
panouri publicitare, panouri stradale, directionale, mesh, panouri, backlit, panouri backlight, unipol, bilboard, citylight, citylit, Agentie Publicitate Outdoor, agentie publicitate mehedinti, publicitate stradala mehedinti, publicitate mehedinti
Domenii de activitate:
DESIGN
FIRME LUMINOASE > Productie
XEROX > Multiplicari acte
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1732
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter