Agentie organizare evenimente, Campina
0 punctede departajare

Agentie organizare evenimente

Luna Events

Program de lucru:
L: 9-18, M: 9-18, M: 9-18, J: 9-18, V: 9-18, S: 9-18, D: 9-18
Contact:
Adresa: Str. Henri Coanda nr 2 A, Campina, Prahova
Telefon: 0766681926
Detalii Agentie organizare evenimente (Luna Events)

Suntem Luna Events, pentru ca vrem sa lasam in amintirea ta adevarate momente de aur, petrecute alaturi de cei apropiati tie. Iti oferim tot ceea ce implica o petrecere reusita, pornind de la locatie, mancare, muzica, baloane, flori, ornamente, artificii pana la invitati speciali si mijloace de transport de toate felurile, intr-un cuvant ne ocupam de toatedetaliile. Tu trebuie doar sa te simti bine!

Suntem o agentie specializata in organizarea profesionista a evenimentelor festive. Noi dam viata ideilor tale si iti aducem clipe de neuitat, fie ca este vorba de petrecerea de sfarsit de an, petrecerea zilei de nastere , de casatoria cu persoana iubita sau de nasterea copiilor tai. iti oferim tot ceea ce implica o petrecere reusita, intr-un cuvant ne ocupam de toate detaliile. Tu trebuie doar sa te simti bine. Incepand cu anul 2007, profesionalismul si serioazitatea noastra au fost dovedite in organizarea a peste 150 de evenimente.

Firma noastra de aranjamente si decoratiuni este gata sa deserveasca toate dorintele legate de evenimente. In ultimii ani am usurat munca clientilor nostri, le-am indepartat stresul de a organiza evenimente si le-am oferit ocazia de a experimenta idei noi.

Noi credem ca fiecare merita sa se bucure de petrecerea la care a visat. Daca nici una din ideile noastre nu vi se potriveste, simtiti-va liberi sa creati propriul vostru design iar noi il vom realiza. Noi suntem aici sa va intampinam cerintele si sa facem din evenimentul sau ocazia speciala ceva de care va veti aminti tot timpul.

Cuvinte cheie:
organizare nunta, organizare botez, petreceri copii, petreceri corporate, baloane, baloane inscriptionate, aranjamente florale, limuzina, artificii, lumanari nunta, buchetare
Domenii de activitate:
ARTIFICII
AUDIO, VIDEO
DECORATIUNI
DECORATIUNI > Baloane si aranjamente florale
DECORATIUNI > pentru nunti si evenimente speciale
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1113
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter