Agentie imobiliara, Cluj-Napoca
11 punctede departajare
SC CONSULTING 4 YOU SRL

Agentie imobiliara

SC CONSULTING 4 YOU SRL

Contact:
Adresa: Str.Kelemen Lajos nr 2/1A, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0744236883
Fax: 0264406306
E-mail: office@consulting4you.ro
Adresa web: www.consulting4you.ro
Detalii Agentie imobiliara (SC CONSULTING 4 YOU SRL)

CONSULTING 4 YOU este o agentie imobiliara din Cluj Napoca si este prezenta pe piata imobiliara începând cu anul 2006, extinzandu-si activitatea, în anul 2010, la nivel national. Experienta noastra în tranzactiile imobiliare privind  vânzarea/închirierea de spatii comerciale, birouri, ansambluri rezidentiale si terenuri a facut ca portofoliul nostru de afaceri sa devina tot mai cuprinzator, incluzând clienti importanti si fideli, dar si parteneri de încredere.    

CONSULTING 4 YOU  a înteles ca publicitatea pentru o agentie imobiliara este cea mai eficienta a lucrului bine facut, precum si faptul ca simpla intermediere de cereri si oferte imobiliare nu va putea împlini asteptarile clientilor nostri. De aceea, venim în întâmpinarea dumneavoastra cu un pachet de solutii adaptate la tendintele pietei, prin sistemul de VÂNZARE DIRECT DE LA PROPRIETAR.

Cheia succesului in tot ceea ce intreprindem este capacitatea de a-i consilia pe altii eficient. Imaginea este ceea ce cred oamenii ca suntem. Integritatea este ceea ce suntem cu adevarat. Imaginea promite mult, dar produce putin. Integritatea nu dezamageste niciodata. Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi prins niciodata

Prezentare

Agentia imobiliara Consulting 4 You a fost fondata si este prezenta pe piata imobiliara clujeana incepand cu anul 2006,  extinzandu-si  activitatea, in anul 2010,  la nivel national.  Firma se adapteaza permanent la variatiile pietei imobiliare, fiind astfel capabila sa vina in intampinarea clientilor cu oferte competitive, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele consumatorilor. Astfel am implementat sistemul de vanzare direct de la proprietar,  prin intermediul site-ului  www.consulting4you.ro , un pachet complet de solutii adaptat la tendintele pietei.

"Consulting 4 You"  este  o societate cu raspundere limitata, desfasurandu-si activitatea pe 3 domenii principale si anume: consultanta in afaceri si management, intermedieri imobiliare si administrare de imobile pe baza de tarife sau contract, avand o echipa formata din specialisti in domeniu.

Evolutia firmei este una ascendenta si chiar rapida, inregistrandu-se un profit crescator, inca de la inceput. Portofoliul de afaceri, de asemenea, devine tot mai cuprinzator, incluzand clienti importanti si fideli,  dar si parteneri de incredere. De altfel, sloganul firmei este: "Clientii multumiti,ne recomanda cu placere mai departe".

Misiune

CONSULTING 4 YOU a inteles ca publicitatea cea mai eficienta este cea a lucrului bine facut, precum si faptul ca simpla intermediere de cereri si oferte imobiliare nu va putea implini asteptarile clientilor nostri. De aceea, venim in intampinarea nevoilor dvs cu un pachet complet de solutii adaptate la tendintele pietei, prin sistemul de VANZARE DIRECT DE LA PROPRIETAR.

Viziune

Recunoasterea calitatii superioare a serviciilor oferite, precum si stabilirea unei colaborari de durata, bazata pe incredere reciproca, aspirand la pozitia de lider pe piata imobiliara nationala.

Valori

Profesionalism - "Profesionalismul este fermitatea calitatii." (Frank Tyger)
Incredere - "Trebuie sa ai incredere in abilitatile tale si apoi sa fii destul de puternic ca sa le urmezi." (Rosalynn Carter)
Pasiune - "Nici un lucru important nu a fost vreodata realizat fara pasiune."
Integritate - "Integritatea cladeste incredere." (Dwight Eisenhower)

 

Cuvinte cheie:
agentii imobiliare Cluj, inchirieri apartamente Cluj, vanzari apartamente cluj napoca, inchirieri birouri cluj, inchirieri spatii comerciale cluj, apartamente ieftine cluj, vanzare apartamente cluj, chirii ieftine cluj, caut apartament cluj, garsoniera cluj, chirie garsoniera cluj, caut coleg cluj, agentie imobiliara cluj, consulting4you srl,
Domenii de activitate:
AGENTII > Imobiliare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2096
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter