Agentie imobiliara, Pitesti
0 punctede departajare

Agentie imobiliara

Global Imobiliare Pitesti

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: , S: , D:
Contact:
Adresa: Calea Bucuresti Bl. 29,sc. D, Ap.1, Pitesti, Arges
Telefon: 0745904640
Fax: 0248220965
Detalii Agentie imobiliara (Global Imobiliare Pitesti)
In 2004 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Pitesti o agentie imobiliara care sa presteze servicii imobiliare profesioniste.

Dupa 7 ani de activitate agentia imobiliara VIA GLOBAL IMOBILIARE s-a impus ca un partener important pentru investitorii romani si straini.

Ne-am specializat in consultanta in investitii pentru terenuri, spatii industriale, comerciale si proiecte imobiliare mari - in special in zonele Rezidentiale.

In acelasi timp, oferim solutii eficiente pentru orice solicitare care implica estimari de specialitate, studii de piata, documentari de urbanism si infrastructura.
Am continuat sa investim in calitatea serviciilor pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si increderea partenerilor nostri se va consolida in timp.

Avantajele
colaborarii cu firma noastra sunt siguranta, eficienta, confidentialitatea tranzactiilor si practicarea de comisioane rezonabile.

Tranzactiile imobiliare intermediate (vanzari, cumparari, inchirieri, asocieri) sunt cea mai buna dovada prin care GLOBAL IMOBILIARE a fost recunoscuta ca fiind situata intre primele 2 agentii imobiliare din Pitesti. Recomandarile clientilor nostri atesta profesionalismul firmei  GLOBAL IMOBILIARE .

Avantajul colaborari cu Agentia imobiliara GLOBAL consta in faptul ca zi de zi luam contact cu proprietari si oferte imobiliare. Un agent imobiliar experimentat va va spune ce proprietati sunt de vanzare conform cerintelor dumneavoastra, la ce preturi, ce anume trebuie sa verificati, va da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri foarte importante.
Cuvinte cheie:
global imobiliare pitesti, tranzactii imobiliare, vanzari apartamente pitesti, chirie pitesti, agentie imobiliara pitesti
Domenii de activitate:
ADMINISTRARE SI INTRETINERE IMOBILE
INCHIRIERI > Terenuri si imobile
INCHIRIERI SPATII COMERCIALE SI BIROURI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1849
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter