Agentia de turism Calibra Travel, MIERCUREA CIUC
0 punctede departajare

Agentia de turism Calibra Travel

SC CALIBRA TRAVEL SRL

Contact:
Adresa: STR. GAL SANDOR, NR. 16, MIERCUREA CIUC, Harghita
Telefon: 0266-315067
Fax: 0266-315086
Detalii Agentia de turism Calibra Travel (SC CALIBRA TRAVEL SRL)
Agentia de turism Calibra -Cluj Napoca este agent acreditat IATA si în acest moment implementam sistemul de management al calitatii ISO 9001.

Din momentul infiintarii firmei si pana in prezent, Agentia de turism Calibra a deschis mai multe filiale in tara astfel incat in momentul de fata exista agentii Calibra in urmatoarele orase: Cluj - Napoca (2 agentii) iar in Targu Mures, Miercurea Ciuc, Bucuresti si Braila cate o agentie.

Agentia de turism Calibra ofera:


-    pachete de servicii turistice pentru turisti individuali si grupuri, circuite culturale, sejururi, vacante exotice, vacante pentru ski dar si alte servicii la cererea expresa a clientilor. Printre destinatiile de top ale agentiei Calibra se numara: Egipt, Creta, Mallorca, Antalya, Rodos, Israel, Iordania, Maroc, Austria, Italia, Slovacia, Slovenia, Grecia etc.
-    croaziere
-    bilete de avion spre orice destinatie
-    inchirieri autocare / microbuze
-    rezervari la hoteluri in tara si strainatate
-    conferinte si simpozioane
-    curse charter
-    yachting
-    rent-a-car


Prioritatea firmei este satisfactia clientilor. In acest sens oferim servicii turistice de calitate la un pret corect. Calibra reprezinta un brand al calitatii pe piata turistica din Romania.

Agentia de turism CALIBRA a fost infiintata in anul 1997, cu un capital social de 100.000 ron si are sediul central in Cluj Napoca. Este o firma cu capital roman integral privat, membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism).

Agentia de turism Calibra este agent acreditat IATA si in acest moment implementam sistemul de management al calitatii ISO 9001. Agentia de turism Calibra este primul touroperator roman cu sediul in provincie care a organizat un lant de curse charter cu plecare din Bucuresti.

Totodata este primul touroperator roman care a realizat un lant de curse charter pe destinatia Egipt. Din momentul infiintarii firmei si pana in prezent, Calibra a deschis mai multe filiale in tara astfel incat in momentul de fata exista agentii Calibra in urmatoarele orase: Cluj - Napoca (2 agentii) iar in Targu Murea, Miercurea Ciuc, Bucuresti si Braila cate o agentie.

Agentia de turism Calibra ofera - pachete de servicii turistice pentru turisti individuali si grupuri, circuite culturale, sejururi, vacante exotice, vacante pentru ski dar si alte servicii la cererea expresa a clientilor.

Printre destinatiile de top ale agentiei Calibra se numara:
Egipt, Creta, Mallorca, Antalya, Rodos, Israel, Iordania, Maroc, Austria, Italia, Slovacia, Slovenia, Grecia etc. - croaziere - bilete de avion spre orice destinatie - inchirieri autocare / microbuse - rezervari la hoteluri in tara si strainatate - conferinte si simpozioane - curse charter - yachting - rent-a-car
Cuvinte cheie:
agentie de turism calibra, - croaziere - bilete de avion spre orice destinatie - inchirieri autocare / microbuse - rezervari la hoteluri in tara si strainatate - conferinte si simpozioane - curse charter - yachting - rent-a-car, pachete de servicii turistice pentru turisti individuali si grupuri, circuite culturale, sejururi, vacante exotice, vacante pentru ski
Domenii de activitate:
AGENTII > Turism si transport de persoane
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1974
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter