Academia Del Gusto, Rm. Valcea
1 punctde departajare
SC CINECITTA SRL

Academia Del Gusto

SC CINECITTA SRL

Program de lucru:
L: 10:00 - 02:00, M: 10:00 - 02:00, M: 10:00 - 02:00, J: 10:00 - 02:00, V: 10:00 - 02:00, S: 10:00 - 02:00, D: 10:00 - 02:00
Contact:
Adresa: Bujoreni, Gura Vaii, Nr. 19, punct de lucru Rm. Valcea, Str. Regina Maria, Nr. 49, Rm. Valcea, Valcea
Telefon: 0771 766 736
Fax: 0771 766 736
E-mail: academiadelgusto@yahoo.com
Detalii Academia Del Gusto (SC CINECITTA SRL)
Restaurantul ACADEMIA DEL GUSTO din Ramnicu Valcea va asteapta cu cele mai rafinate si mai delicioase preparate de pizza, dar si alte mancaruri preparate dupa retete speciale.

Pentru cei care sunt mai comozi restaurantul ACADEMIA DEL GUSTO va livreaza la domiciliu in RM Valcea ce doriti din meniul nostru.

Suntem un restaurant select cu specific italian in RM Valcea care oferta calitate si preparate din produse proapete, iar clienti nostri se simt ca la ei acasa.

Printre cei mai importanti clienti ai nostri se enumera campioanele de la Clubul Sportiv OLTCHIM, Vilmar SA si multi altii.

Acum, pofta dumneavoastra nu va mai fi o problema deoarece va putem pune la dispozitie o varietate de mancaruri de toate felurile. De asemenea, vinoteca noastra va pune la dispozitie cele mai rafinate vinuri pentru a satisface poftele dumneavoastra.

Restaurantul nostru va vine in ajutor cu o locatie ultracentrala, situat pe strada Regina Maria "la doi pasi" de zona zero a orasului.

Cu o capacitate de peste 300 de persoane (interior + terasa) va stam la dispozitie prin organizarea diferitelor evenimente pentru care suntem solicitati, anume mese festive, aniversari, nunti, botezuri, etc. La cerere putem amenaja interiorul exact asa cum doriti. Cu siguranta veti petrece clipe de neuitat alaturi de noi.

Crabii sau fructele de mare, muschiuletul de vita impaiat sau de porc, multitudinea de insalate si vinurile renumite se pot gasi la restaurantul nostru, local care suntem ferm convinsi ca se ridica la standardele dumneavoastra unde va asteptam cu mare drag

Servicii Catering

Organizari Botezuri

Organizari Nunti

Organizari Aniversari

Organizari alte evenimente

Cuvinte cheie:
restaurante valcea, specific italian, gelaterie, pizzerie, comenzi la domiciliu pizza, evenimente, livrare pizza domiciliu valocea, ACADEMIA DEL GUSTO valcea, Servicii Catering , Organizari Botezuri , Organizari Nunti , Organizari Aniversari , Organizari alte evenimente
Domenii de activitate:
PIZZERII
RESTAURANTE, TERASE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
7771
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter